Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 08.12.2020.

BOLEST – PORUKA

 

Iako Bolest zvuči onako, pa ne baš lepo – u ovoj kombinaciji karata ona nema toliko lošu ulogu kao što joj ime zvuči. Kako bismo mogli da prevedemo karte za ovaj utorak? Pa, recimo…..

Sam početni momenat je nešto teži – nekome se neće ustajati iz kreveta zato što je ušuškan i pospan. Nekome – zato što je sanjao snove koji mu se još uvek motaju po glavi (karta Bolest hoće da donese i erotske snove, samo da znate 😀 ). Nekome će biti teško da se popridigne jer je svestan da kako ustane, mora da se suoči sa gomilom svega i svačega što čeka samo na njega.

Interesantno je da mi, sopstvenim mislima i razmišljanjima možemo otežati sebi početak dana, usporiti ga, razvući.

E, kada konačno skočimo na noge lagane, kada uspemo da stresemo koprenu sna sa očiju – tu nam je karta Poruka da nas potera na akciju. I ona, da znate – uopšte nije loša. Šta više – danas će nam doneti naglašene mentalne i fizičke aktivnosti, ali one koje kao krajnji rezultat imaju rešenja, uspeh, zadovoljstvo. Danas ćemo se baviti dogovorima, papirima, sastancima, danas ćemo trčkati kao odbegli zec po livadi na sve strane. I neka. Bolje i to nego da kunjamo i da želimo da se pokrijemo preko glave u nadi da ćemo tako pobeći od svega onoga što čeka na nas.

Generalno gledano – danas jeste dan za rešavanje teških, važnih, krucijalnih pitanja u bilo kojoj sferi. Intuicija (kombinacija Bolesti i Poruke predstavlja i to) danas nam radi jače nego inače i o da – treba je poslušati. I ne samo što je dan za rešavanje – ovaj je utorak i dan i za ostvarenja. Sve ono u šta uložite snagu, trud, a još ako ste uložili i vreme – itekako ima šansu za uspeh! Danas razgovarajte, pričajte, dogovarajte se – i potpuno je nevažno da li je u pitanju posao ili emocija ili nešto sto dvadeset i peto – jeste vreme da se priča, da se neke blokade probiju i da se pronađe rešenje.

Zdravstveno – danas negujte svoje telo i duh. Kroz ishranu, kroz fizičku aktivnost, kroz vežbanje moždanih vijuga, kroz meditaciju.

Budite dobro i aktivno ovog utorka. Srećno!!!!! <3 <3 <3

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3