Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 22.08.2022.

DETE – BOLEST
Hajd Olga, blagoš mene – spusti guzcu sa oblaka i vrati se u realnost – treba karte dana napisati! Tako ja lepo bodrim sebe u pokušaju da se uvedem u red i krenem 😀
A šta nam današnje kartičice kažuuuu? Pa, kažu da smo energetski u raskoraku, kažu da smo na neki način podeljeni, osetljivi, pomalo čak nestabilni u raspoloženjima i osećanjima.
Kod nekih od nas može biti pojačane brige oko mlađih članova porodice ili porodice generalno. Neko će pak biti pomalo zabrinut zbog situacije na poslu ili oko finansija, možda oko emotivnog ili poslovnog odnosa koji mu je bitan. Neko se zdravstveno neće baš najbolje osećati – ovog dana može biti osetljiv stomak i respiratorni organi, može postojati vrtoglavica ili problemi sa pritiskom.
Karta Dete predstavlja sve ono što je novo, u začetku tek, što je lepo i nežno, predstavlja istinu. Karta Bolest predstavlja prošlost, osujećenost, zabrinutost, manjak energije i predstavlja laž.
Pa tako ovog dana može biti jačih promena i oscilacija i u dešavanjima ali i u našem unutrašnjem stanju, raspoloženju. Dok će nas sa jedne strane lepe situacije čupati i davati nam podstrek, sa druge će postojati nešto što nas opterećuje i brine. Sentimentalnost će biti pojačana a možemo videti ili saznati nešto što je bilo sakriveno od nas, možemo dobiti istine koje nam baš i neće biti mile.
Ovo nije jednostavan dan niti jednostavan početak nove sedmice – koja će tek pokazati svoja mutna lica kako dani budu prolazili. Pa tako ovaj ponedeljak može doneti i razočarenja kao i prevelika očekivanja koja će teško biti ispunjena.
No, idemo lagano…..
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3