Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 12.01.2021.

PUTOVANJE – NEISKRENOST

Karta Putovanje govori o potrebi za slobodom, pokretom, radovanjem, optimizmom, njena je simbolika „duša hoće da poleti“, želimo uživanje i te duše ali i tela, imamo motiv i inspiraciju.

I sve ovo navedeno bi naravno bilo super, da ne postoji ta karta Neiskrenost koja je Putovanju preprečila put. A Neiskrenost nosi teskobu, unutrašnja previranja, sumnju i ljubomoru, duševni i mentalni mrak. Pa tako imamo različitu simboliku, različite mogućnosti za delovanje i osećanja tokom ovog utorka.

Jedna simbolika bi bila – ne jurcaj i ne žuri da pokreneš nešto novo, možda još nije pravi trenutak da tvoje ideje ugledaju svetlost dana! Sačekaj i strpi se dok ne vidiš kome možeš da veruješ, na koga možeš da računaš i da li su tvoja očekivanja uopšte realna.

Druga bi bila – obrati pažnju na zakonske, pravne, legalne začkoljice jer može biti nekih teškoća i problema. Ukoliko „mutiš“ – nemoj se iznenaditi ako ti neka forma inspekcije i kontrole zakuca na vrata. Ako radiš u „sivoj zoni“ – budi oprezniji nego inače!

Treća – sve što je potrebno da završiš, bez obzira da li su u pitanju poslovne obaveze, papirologija, dogovori, ma sve ono u šta ulažeš snagu i što ti je bitno da obaviš – slobodno računaj da će nešto da ti podmetne nogu i da se postavi kao prepreka.

Četvrta – u saobraćaju oprezan budi! Jer brzina i nepažnja jednako je teškoća i problem! Takođe, moguća je problematika i sa prevoznim sredstvima, odlaganje putovanja, kvarovi. Povrede – ma da!

Peta – ne dozvoli da te povuku strasti. I ovde ne pričam o lepim strastima, pričam o onim lošim – alavost, bes, brzina, impulsivnost, svadljivost. I potpuno je nevažno da li ćeš na ovaj način funkcionisati u porodičnim, poslovnim, prijateljskim, emotivnim relacijama – suština je ista, zakoči, ne luduj i ne dolivaj ulje na vatru!

Šesta – baš kada je komunikacija u pitanju, može biti velikih nesporazuma. Uhvatiš se za reč, za intonaciju, za to što ti se učinilo da nešto „smrdi“ i uporno hoćeš da isteraš neku svoju pravdu. Sa ovakvim kartama, teško se pronalazi rešenje i dogovor. Pre se pronalazi da obe strane ostanu nezadovoljne, besne, povređene ili u još većoj sumnji i nedoumici.

Sedma – zdravstvena simbolika nije baš dobra. Alavost jednako problem sa crevima i želucem. Stres donosi oscilacije energije, pritiska, bolove u stomaku. Brzina i nepažnja donosi povrede. Posle naleta adrenalina sledi žestoko spuštanje i energetski odliv, pa se osećamo isceđeni kao krpa. Cirkulacija, krvni sudovi – oni koji imaju problem sa tim neka više vode računa o sebi.

Osma – danas je teško održati nivo optimizma. Dignemo se, pa se zarozamo. Ne verujemo ni sebi ni drugima. Sumnjamo i u ono što treba i u ono što ne treba. Imamo osećaj da nas put ne vodi nigde.

Dakle, iz svega navedenog jasno vam je da danas baš i nije neki sjajan bajan dan. Energija ovog dana je, sudeći po kartama – vrlo jaka i moćna. Poenta je usmeriti je na pravi način, u ono što nam je bitno, što volimo, dati najbolje i sebi i onima koji su oko nas. Nemojmo dozvoliti da se lepa energija pretvori u impulsivnost, brzopletost, inat, bes – jer će to doneti samo da se na kraju ovog utorka osećamo bezveze, loše, isceđeno.

Usmerite energiju i optimizam na pravu stranu, ka pravim delima i pravim ljudima. Rešavajte stvari osmehom i pozitivom! Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3