Kaži mi, kaži...

Venera u Ribama – moj svet, čaroban i lep…..

Kod svojih klijenata i volim i ne volim da vidim da imaju natalnu Veneru u Ribama.

Volim – jer znam da su to sanjari, maštari, kreativci, senzibilne duše koje osećaju sve oko sebe, oni koji istinski veruju u ljubav, oni koji imaju „ono nešto“ što privlači poglede i pažnju, oni koji su suptilni i ima nešto bajkovito u njihovom izgledu, očima – neke skrivene i divne dubine, oni u koje se tako lako zaljubiti….

Ne volim – jer znam da ne umeju ili teško nauče (na lošim iskustvima) da makar povremeno skinu ružičaste naočare kroz koje posmatraju ljude i svet oko sebe, jer teško prave razliku između jave i sna, jer su preosetljivi i tako ih je lako povrediti, a skloni su da se iznova i iznova žrtvuju za one koje vole. Ne volim, jer znam da su rođenjem dobili težak zadatak da budu neshvaćeni i da im je sve u vezi emocija maksimalno iskomplikovano.

E, od danas nam je tranzitna Venera u znaku Riba. Radovanje za vodene sestre i braću – Ribe, Škorpije i Rakove, povoljno za „zemljaše“ – Bikove i Jarčeve….a za Device onako – gorko slatko.

Ulazimo u period u kojem će se emocije i snovi i mašta lako buditi, period platonskih ali intenzivnih osećanja, period za tajne, prevare, idealizaciju, period da se lako zanesemo ali i lako razočaramo, ali i da imamo osećaj da ljubavna bajka može postati realnost. A da li će? Pa ko to zna…..Kada je Venera u znaku Riba neka čuda mogu da se dese….

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3