Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 20.07.2021.

PUTOVANJE – POSETA

 

Gde je karta Putovanje – tu naravno nekog pokreta mora biti. Da li će za vas ovo označiti da ćete da zbrišete na godišnji odmor, da li će označiti da ćete danas da cunjate i lunjate, da li će označiti da ćete danas jako da se pokrenete, napunite pozitivnom energijom – to je već individualno. U svakom slučaju – bilo fizički, bilo misaono – neće vas držati mesto.

Kada pričamo o misaonom – ovo je dan kada možete dobiti svakojake dobre ideje, ovo je dan kada će vam mozak brzo raditi u pronalaženju rešenja za kojekakve situacije, a ovo je i dan kada dogovori, pregovori, sastanci – idu vrlo zanimljivim tokom i vode vas ka pravoj realizaciji.

Osim što je više nego poželjno da se danas krećete, vrlo je važno i da pričate. Razgovarajte sa onima koji su vam bitni, razrešite neka pitanja, potražite odgovore, pronađite rešenja – jer će to danas ići lakše nego inače. Čak ako morate izreći neke neprijatne stvari, pokrenuti sa sagovornikom teme koje baš i nisu slatke – ipak to uradite, jer danas razumevanje postoji, jer danas postoji volja i spremnost da se sasluša.

Generalno gledano – ovo je jedan dobar dan. Ukoliko se u njemu iz bilo kog razloga ne osećate kako treba, ne osećate dobro, zadovoljno, ispunjeno – ovo jeste trenutak da otkrijete gde je koren problema jer misli će vas nepogrešivo voditi baš na pravu stranu. Ovo jeste trenutak da priznate sebi šta je ono što vas istinski tišti. A samim tim – i da se možda pokrenete da to rešite.

Budite dobro. Uživajte, radujte se, smejte se. Srećno!!!!!

 

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3