Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 23.03.2021.

LJUBAVNICA – PUTOVANJE

Emocije (karta Ljubavnica) i strasti (karta Putovanje) danas vladaju nama, danas predstavljaju onu pokretačku energiju koja nas gura kroz ovaj utorak. To možemo da prevedemo i drugačije pa da kažemo da danas osećamo jak priliv energije – nije ni važno šta mu je koren i uzrok, važno je da je tu.

S pozitivne tačke gledišta – budimo se. Izgleda da proleće zaista počinje da kola našim venama, da nas aktivira, da donosi dozu optimizma i onaj osećaj „ja to mogu, ja to smem, ja to hoću“. Danas možemo imati inicijativu u mnogim stvarima i ukoliko je to podržano od strane neba, sudbine, morala i zakona (karta Putovanje), ukoliko je podržano od strane srca (karta Ljubavnica) – uspeh je izvestan, a čak i da danas ne dođe do konkretnog rešavanja – napraviće se prvi, značajan korak ka tome.

S negativne tačke gledišta – gde ima mnogo emocija i strasti, gde je energija nesputana i divlja, očas posla se prelije čaša, očas posla se to razbukta, razuzda i krene u nekom pravcu koji i nije najpovoljniji. Zato se danas treba čuvati impulsivnosti i ishitrenosti, danas ako već vidite da situacija ide ka nekontrolisanju – smanjite gas, kočite. Bez obzira da li je u pitanju komunikacija, dogovor, saobraćaj. Jer, danas je lako prekoračiti granice i svoje i tuđe.

Problem u ovom otvaranju pravi karta Putovanje – koliko god ona bila pozitivna u svojoj suštini, ona predstavlja energiju koja raste i raste i raste i ako joj to dozvolimo – nećemo moći da zaustavimo ni druge ni sebe.

Dakle, za inicijativu – ovaj dan je super. Za pokret, za akciju, za iskorak iz nekih ograničavajućih okolnosti. Za impulsivnost bilo koje vrste – ovaj dan nije ni malo dobar i podići će na kvadrat svaku negativnost. A posledice mogu biti nepredvidive.

Danas budite dobro, energiju koja nam dolazi iskoristite na najbolji mogući način. Nemojte dozvoliti da vas preplave nekontrolisane emocije, nekontrolisane strasti. Ne čačkajte mečku, jer mečka je razdražljiva i spremna da uzvrati.

Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3