Prilično nepriličan dan
Kaži mi, kaži...

Nedeljni horoskop 22.-28.03.2021.

OVAN

Hrana

Zahtevan period, pa kroz ishranu morate nadoknaditi energetske snage organizma, pojačati imunitet i dati svom telu dovoljno vitamina i minerala da bi funkcionisalo kako treba. Cvekla, šargarepa, limun, pomorandže, dosta svežeg povrća, ali i mlečnih proizvoda. Junetina, piletina i naravno – riba.

Ljubav

Sunce, kao svest, snaga i sjaj je kod vas. Venera kao ljubav takođe. Vladar Mars je aktivan, podržan od strane Saturna. Samo Merkur u ovoj nedelji koči i sapliće iz vašeg polja podsvesti i tajni. Minusi u ovoj nedelji u partnerskim odnosima mogu biti izbrzanost, impulsivnost, rasprave i naravno – tajne koje izlaze na videlo. Plusevi – strast na prvom mestu, akcija, energija i intenzitet u partnerskoj vezi. Od minusa pravite pluseve i bićete zadovoljni. Slobodni Ovnovi – bili aktivni ili ne – emotivne prilike se samo viju oko vas. Da li ćete da sedite na jednoj, dve ili čak više stolica – e to je već vaša odluka.

Posao

Kvariće vam ovaj Merkur poslove jer će biti zastoja, napornih situacija, problema u dogovorima i sa papirologijom. Čačkaće vas drugi ljudi baš tamo gde ne treba pa možete odreagovati burnije nego što biste želeli. No, i pored svega ovoga – vi nezaustavljivo idete napred, osvajajući ipak ono što želite. Itekako je moguće da pred kraj radne nedelje napravite dogovor kojem se nikako niste nadali – a koji baš lepo može stabilizovati ili popraviti vašu finansijsku situaciju i dati vam odličan temelj za dalje.

Novac

Biće prilika za finu zaradu u ovoj sedmici.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju, mogućnost povreda je naglašena. Respiratorni trakt je osetljiv. Glavobolje.

 

BIK

Hrana

Raspoloženje vam se često menja, pa će se to odraziti i na funkcionisanje kada je ishrana u pitanju. Menjajte nešto, uvedite lagane obroke i izbegavajte da jedete u večernjim satima – jer ćete ubrzo primetiti da vam to ne prija. Imaćete probleme sa spavanjem i lošim varenjem.

Ljubav

Vaš znak je sada „u sendviču“ između Marsa u Blizancima i Venere i Sunca u Ovnu. Ovo najviše potencira na strasti i na vatrenim partnerskim odnosima a manje govori o miru i stabilnosti koji je Bikovima toliko potreban. Postoji par momenata u ovoj sedmici u kojoj može biti pomalo napete komunikacije sa voljenom osobom, ali je malo verovatno da oni mogu dovesti do nekog dubljeg ili trajnijeg problema u vašem odnosu. Slobodni Bikovi – i kod vas je u ovom periodu najpre naglašena hemija koja struji između vas i osobe koja vas privlači. 25-i i 26-i mart mogu označiti početak vatrene emotivne priče.

Posao

Dosta nervoze je prisutno tokom ove sedmice. Neko će se pomalo nervirati zbog smanjenog obima poslovanja ili priliva koji mu ležu na račun. Neko zbog mnogobrojnih nedefinisanih situacija vezanih za posao u kojima niste sigurni kako da se postavite. Neko zbog brzine koja se zahteva od njega a koja će činiti da povremeno promakne po koji propust ili greška, bilo sa tuđe bilo sa vaše strane. Neko zbog kontradiktornih informacija a neko zbog nerazumevanja i nervoze sa kolegama i saradnicima.

Novac

Očekuju vas povećani troškovi ili nešto smanjeni prilivi novca.

Zdravlje

Problemi sa glavoboljama, sinusima ili nesanica.

 

BLIZANCI

Hrana

Mleko i mlečni proizvodi – ove sedmice su na prvom mestu. Dalje, potrebni su vam proteini iz mesa, jaja, ribe. Naravno, u ovo dodajte i mnogo svežeg povrća – najviše spanaća, brokolija, zelja. Od slatkiša bežite, samo će vas boleti glava od njih….

Ljubav

Ili nešto pogrešno radite kada je komunikacija i odnos sa partnerom u pitanju ili se jednostavno – situacije nameštaju baš tako da non stop dovode do neke nervoze i napetosti između vas dvoje. A moguće je i da ste vi preopterećeni obavezama i zbog toga čas dramite nešto, čas se povlačite u tišinu. Bilo bi dobro da u ovoj nedelji pronađete zajedničko tlo, nešto što će prijati i voljenoj osobi i vama i više se okrenete na tu stranu. Slobodni Blizanci – kao da ne umete da na pravi način priđete osobi koja vam je simpatična, uvek kažete pogrešnu stvar ili povučete suviše impulsivan potez. Ne žurite nigde.

Posao

Ne baš jednostavna poslovna sedmica za vas. Lako dolazi do nerazumevanja sa onima sa kojima radite, a još lakše dolazi do varnica koje brzo mogu prerasti u komunikacijski požar. Problem ćete imati sami sa sobom, sa papirima, sa uređajima bilo koje vrste, u dogovorima. Problem ćete imati sa koncentracijom, organizacijom, fokusiranošću. Što brže budete pokušavali da neke stvari privedete kraju, brže će se otvarati prostor za greške i nervozu. Ne donosite impulsivne odluke o kojima niste dobro razmislili.

Novac

Nije savršena nedelja po pitanju finansija – novac vam lako klizi iz ruku.

Zdravlje

Alergije, problemi sa disajnim organima. Mogućnosti za povrede. Oprez u saobraćaju.

 

RAK

Hrana

U prvom delu nedelje možete jesti na nervnoj bazi ili pak opsesivno pripremati ogromne količine hrane. Potrebne su vam namirnice bogate mineralima i vitaminima, radi jačanja imuniteta. Takođe, odgovaraće vam sve vrste žitarica, orašastih plodova i mlečnih proizvoda.

Ljubav

Što više sanjarite i maštate, što više zatvarate oči pred realnošću – komplikovanije ćete proći kroz ovu nedelju kada su vaša partnerstva u pitanju. Ne razgovarajte sa osobom koju volite u mislima – sve to što vam smeta, što vas muči ili vam ne odgovara – iskažite, jasno i glasno. Da li to znači da će se automatski sve srediti i doći na svoje mesto? Pa ne. Ipak, napraviće se značajan prvi korak ka stabilizaciji. Slobodni Rakovi – da vam se neko mota po mislima, to je evidentno. Da biste mogli napraviti potez koji bi vas približio toj osobi – i to je tačno. Da li ćete to uraditi? E, to već nisam sigurna. Strahovi su prilično jaki.

Posao

Ulazak Sunca i Venere u vaše polje karijere doneo je veliku energiju i mogućnost da se mnoge stvari u ovom segmentu pokrenu. Ovde ćete napredovati – doduše, verovatno ne onim tempom kojim biste vi želeli, ali svakako stvari kreću na bolje. Obratite pažnju na poslednja dva dana radne sedmice – neke prilike koje su vrlo interesantne se mogu otvoriti pred vama. U komunikaciji ćete imati problem, kao i u organizaciji posla. Verovatno je da ćete u ovom periodu morati da savladate mnogobroje prepreke.

Novac

Stvari malo kreću na bolje.

Zdravlje

Osetljivi su disajni organi, ali postoji mogućnost i povreda i pojačanog opreza u saobraćaju.

 

LAV

Hrana

Ulazite u dane kada ćete sve češće osećati potrebu za fizičkom aktivnošću, a smetaće vam „viškovi“ koje ste nakupili tokom zimskog perioda. Vreme je za laganu hranu, za obroke sa puno povrća, salata, a bez mesnih prerađevina i slatkiša.

Ljubav

Sada možete da sređujete odnos sa voljenom osobom kako god vam je volja. Ukoliko postoje problemi ili neke situacije koje su u prethodnom periodu prodrmale vašu priču – onda birajte poslednja dva dana radne nedelje za razgovor. Tokom celog perioda strast će jako raditi između vas dvoje, ali nemojte da preskačete razgovore – koliko god oni povremeno neprijatni bili. Jer, doneće razrešenje. Nemojte čekati da se stvari srede same od sebe, jer neće. Vi morate biti inicijator promena. Slobodni Lavovi – ljubav je jako blizu vas. I ako vas „potkači“ u četvrtak ili u petak – e onda je to ono pravo!

Posao

Iako finansijskim segmentom u ovoj nedelji nećete biti ni malo zadovoljni, pogotovo zbog pojačanih troškova – sve ostalo će ne samo funkcionisati, već napredovati. Lavovima se mogu otvoriti prilike i jače poslovne šanse u drugom delu radne sedmice. Doduše, moraćete da se naučite umetnosti pregovaranja i da ne očekujete da vam pečeni pilići sami padaju sa neba dok vi ne radite ništa. Bićete dobri u pregovorima ukoliko malčice realnije sagledate i ponudu, ali i svoju trenutnu situaciju.

Novac

Šta god da dođe od novca, otići će.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali biste mogli malo da se pokrenete.

 

DEVICA

Hrana

Najviše će vašem organizmu odgovarati žitarice od celog zrna, ali i povrće u svim varijantama – bilo kao sveže, u salati ili kao grilovano, bareno. Mlečni proizvodi da, ali oni sa smanjenim procentom masti. Umesto grčkog jogurta, za vas je bolji kefir ili kiselo mleko.

Ljubav

Pa, kod vas je interesantna situacija. Osećanja su vam odvrnuta na maksimum ali umesto da se emotivna situacija raščićava i stabilizuje, izgleda kao da se samo dodatno komplikuje. Ni vi baš niste „u vinklu“ ovih dana – čas ste emotivni, čas nervozni i besni, čas ćutite a čas biste se samo nešto raspravljali i ubeđivali. Shodno tome, odnos sa partnerom je čas dobar, čas budi Bog s nama. Ukoliko eventualno imate neku tajnicu, tajnu ili tajnetinu – e onda se sve ovo dvostruko komplikuje. Slobodne Device – od maštanja vajde nema. Doduše, nema ni od akcije. Hm, možda je bolje da se zakucate u posao a za ljubav sačekate.

Posao

A taj posao – svakodnevna zabava i rastezanje vaših živaca tokom ove sedmice. Malo vi ne znate gde udarate pa pravite greške, malo vas drugi nerviraju, opominju, kritikuju. Malo ima problema sa svakim papirom, dogovorom ili tehničkim sredstvom. Malo ste sa nadređenima na ratnoj nozi ovih dana. Doduše, ima i toga da se Devicama otvara jedna nova prilika, potpuno neočekivano i o njoj bi itekako trebalo i vredelo razmisliti. Vrlo zanimljive informacije dolaze do vas, dižu vas i pokreću.

Novac

Neka standardna situacija. Malo su troškovi pojačani.

Zdravlje

Alergije, virusi, povrede, osetljivost respiratornog trakta.

 

VAGA

Hrana

Muku mučite sa tim da se uvedete u red po pitanjima ishrane, ali nemate nameru da odustanete. Odlučni ste da izgledate bolje nego ikada u životu. Još kada mi se ove nedelje zaljubite – dobićete dodatni podsticaj da vodite računa o ishrani….

Ljubav

Sunce i Venera tranzitiraju kroz vaše polje partnerstava, dižući strasti na kvadrat, donoseći energiju koju je itekako moguće usmeriti na pozitivna i dobra dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Vi ste u periodu kada stvari polako dolaze na svoje mesto. Da li to znači da će sada sve biti savršeno? Ma jok. Smetaće vama povremeno i partnerova impulsivnost i njegov „ja pa ja“ fazon. Ali, umećete to da hendlujete i okrenete u svoju korist. Slobodne Vage – ako poznanstvo ili početak veze padne u četvrtak ili petak – e to je baš fino. Da ćete se zaljubiti, ma hoćete i to sve u šesnaest. Strasti drmaju jako.

Posao

Vagama se skoro pa sve namešta da prave poslovno dobre poteze, preokrete, da prave dobre dogovore i da napreduju. U izgledu je jaka nova poslovna saradnja kojoj se unapred radujete. Malo zakočite sa tim radovanjem – treba se tu ispregovarati i dogovoriti, a to neće biti baš lako. Moraćete mnogo toga da ispeglate, negde popustite a negde zategnete. Vodite računa o sitnim slovcima ugovora….možda jesu sitna, ali mogu biti itekako bitna. Suštinski – pred vama je jedna plodonosna, ali naporna sedmica.

Novac

Eh, kad biste vi umeli da zakočite kad su troškovi u pitanju…koliko bi vam bilo lakše….

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima. Ustalasani hormoni.

 

ŠKORPIJA

Hrana

U ovoj nedelji morate se hraniti kvalitetnije i više obraćati pažnju na unos vitamina i minerala u dovoljnoj meri. Smanjite meso i mesne proizvode, a povećajte unos ribe, mlečnih proizvoda, spanaća, zelja, sremuša. Od voća – pomorandže, kivi, zelene jabuke, banane.

Ljubav

Strasti su se pokrenule i kreću da ključaju jako. I sad, sve bi bilo bajno i krasno kad biste vas dvoje lepo ćutali i samo se voleli, što strasnije to bolje – ali je malo verovatno da će to baš biti slučaj u ovoj nedelji. O nekim stvarima, situacijama i pitanjima se mora progovoriti – a to progovaranje može da krene u pravcu kojim baš i niste nameravali da idete. Obe strane će biti ubeđene da su u pravu, a kada nemamo varijantu „pametniji popušta“ e onda može lepo da se zakuva. Ako je za utehu – stvari će se brzo srediti. Slobodni – dve osobe su u niskom startu i od ove nedelje se pokreću ka vama. Videćemo ko će biti brži.

Posao

Zalepačiće vas povećanje obaveza posred čela i u trenutku ćete se pogubiti jer nećete znati gde udarate. Hajd što će obaveze da krenu da se tovare – paralelno će krenuti i problemi u komunikaciji, u dogovorima, sa papirima. Nervoze će biti na sve strane a vi ćete u nekom trenutku biti kul i mrtvi hladni a u drugom ćete dramiti i besneti na sve strane. No, to mu sve dođe normalna situacija za vas – bitno je da u ovoj sedmici jedna poslovna ponuda dolazi do vas i to poprilično ozbiljna i isplativa.

Novac

Pare dolaze, vi ih samo prebrojite i prosledite dalje.

Zdravlje

Nervoza, stres na prvom mestu. Dalje – osetljivi disajni putevi, glavobolje, oscilacije hormona.

 

STRELAC

Hrana

Apetit vam je prilično promenljiv u ovoj sedmici, a i vi ćete se ponašati neodgovorno i glad utoljavati onim što vam dođe pod ruku u tom trenutku, najpre brzom hranom i slatkišima. Preporuka za vas je riba i namirnice bogate gvožđem.

Ljubav

Kao i za vašu škorpionsku braću i sestre i za vas važi – ćutite i volite se. Ne progovarajte, a ako partner krene da nešto priča – zapušite mu usta poljupcima. Jer, u ovoj nedelji se u treptaju oka stigne od „kuco, maco, pile, jagnje moje“ do odraslih primeraka ovih reči. Sve, ali baš sve može da bude razlog za raspravu. A reči su ubojite ovih dana – pucaju i ne gledaju gde gađaju, a mogu pogoditi vrlo bolno. Prema tome – trepćite jedno na drugo, neka pogledi i ljubav govore. Slobodni Strelčevi – uskomešalo se vaše polje ljubavi i to žestoko. A i vi ste se uskomešali, nose vas leptirići, pucaju vas strasti.

Posao

Sve vezano za posao, bilo da ste privatnik ili radite za nekog – u ovoj nedelji je uskomešano, napeto, nervozno. Sve nešto ide navrat nanos, samo neko nerviranje, brzina i naravno – grešaka, nesporazuma i propusta koliko ti duša ište. Doduše, neki od vas i u ovom džumbusu od nedelje mogu izvući prilično dobar dogovor koji može biti trajan i koji će biti lepo finansijski potkovan. Preko prijatelja ili osoba koje su vam naklonjene stoji ponuda o kojoj bi itekako vredelo razmisliti.

Novac

Koliko god novca da vam se slije u džepove – troškovi za kuću i ukućane su preveliki.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom. Nervoza.

 

JARAC

Hrana

Ove nedelje potrebno vam je više mlečnih proizvoda, naročito tvrdih sireva, još ako su od kozjeg ili ovčijeg mlega – tim bolje. Takođe, pojačajte unos namirnica koje su bogate gvožđem – spanać, džigerica, cvekla, kao i orašasti plodovi. Prijaće vam i suvo voće – naročito šljive, kajsije, grožđe.

Ljubav

Čas je odnos sa partnerom kako treba, čas komunikacija štuca na ivici rasprave. Ovo pogotovo može biti naglašeno kod onih Jarčeva koji kriju nešto od partnera ili pak kod onih koji će u ovoj nedelji biti prezauzeti pa neće imati ni volje ni vremena da objašnjavaju voljenoj osobi svoje postupke i reči. Napomena – ukoliko zaista postoji nešto što sakrivate od voljene osobe – budite uvereni da druga strana nešto naslućuje i da sada može intenzivno krenuti da „kopa“. Slobodni Jarčevi – neko je prilično uporan da vas osvoji – sada je samo pitanje da li ćete vi na to umeti i želeti da odgovorite.

Posao

Trudite se do maksimuma da sve što je vezano za poslovni segment držite pod kontrolom i da funkcionišete stabilno na dnevnoj bazi – ali će to u ovoj sedmici biti prilično zahtevan zadatak za vas. Naime, svako malo će se pojavljivati neki sitni problemi i spoticanja koja ćete morati da rešavate u hodu a koja će vas izuzetno nervirati. Posebno obratite pažnju na papriloška pitanja i na sve vrste dogovora. I pored ovoga – postoji šansa da zaključite jednu stabilnu poslovnu saradnju.

Novac

Onako, solidno ali sa povećanim troškovima.

Zdravlje

Nervoza, mogućnost povreda, potrebno je mnogo opreza i u saobraćaju.

 

VODOLIJA

Hrana

Potrudite se da vaši obroci ne budu jednolični i da u njima ipak budu zastupljene sve osnovne kategorije namirnica. Konzumiranje svežeg povrća vam je trenutno slaba tačka, pa se trudite da ga bude što više na vašoj trpezi.

Ljubav

Partnera i vas od ove sedmice čeka više dešavanja, aktivnosti i bolja energija u vašem odnosu. Doduše, postoje neke situacije i pitanja koja ćete morati da sredite i koja ne možete da izbegnete. Stoji da rešavanje istih može na kratko vreme da dovede do obostranog mrštenja i siktanja ali vas ipak čeka hepi end. Da se razumemo – sve će se završiti kako treba zato što ste vi i dalje stabilniji faktor u vašem partnerstvu i umećete da celu priču iznesete na pravi način. Slobodne Vodolije – uporno gurate glavu u posao, i ne obraćate pažnju na neke ljude koji se polomiše oko vas. Dajte im makar po jednu šansu.

Posao

Za Vodolije kreće jedan lud poslovni period. Koliko god da će u njemu biti odličnih šansi, koliko god da vi sada imate više nego dovoljno energije, elana, motiva i volje da iznesete sve – isto toliko će vas u ovim danima potrefiti nerviranje, brzina i naravno – mogućnosti da napravite po koju grešku. Odjednom će sva pažnja biti usmerena na vas, odjednom će se pokrenuti mnogo toga što je čučalo i čamilo ko zna koliko dugo. Pripremite živce na gotovs jer će vam trebati, ali se i pripremite za odlične poslovne pomake

Novac

Da li da kažem da ćete potrošiti sav novac koji vam dođe? Ili ste to već naučili napamet?

Zdravlje

Prolazne alergije, glavobolje, problemi sa sinusima. Mogućnosti lakših povreda.

 

RIBE

Hrana

Potrebno vam je sveže povrće, naročito brokoli, spanać, zelena salata, zelje. Malo smanjite mlečne proizvode i mesne prerađevine, a više se okrenite čistom mesu, naročito pilećem, junećem, ribi. Od voća će vašem organizmu trenutno najviše odgovarati grejpfrut i limun.

Ljubav

Čas vas preplavljuju emocije, čas vas preplavljuje nervoza. Čas partnera doživljavate kao srodnu dušu i srce vaše malo, čas vodite sa njim verbalne bitke i samo merkate oko čega ćete se pokačiti. Da se razumemo – ne držim stranu vašem partneru, ali smatram da problem leži kod vas a ne kod druge strane. Mislim da ne razmišljate na pravi način i da ne vidite neke stvari jasno, mislim da se kod vas meša mnogo toga i da baš iz tog razloga imate tolike oscilacije. Hajd, videćemo. Slobodne Ribe – da može svašta zanimljivo da se dešava, ma može. Ipak, budite oprezni, ne letite kao što umete.

Posao

Jedna reč će biti dovoljna – naporno. Ma možete vi u ovoj nedelji napraviti i zanimljive dogovore, i pokrenuti mnoge situacije i rešiti pitanja koja su vas mučila, čak i pribaviti sebi interesantnu novu poslovnu saradnju, ali….Sve će ovo ići uz natezanje i uz dosta nervoze, sve će ovo ići uz gomilu preokreta i promena u poslednjem trenutku. Za vas ovo jeste zahtevna sedmica i trebali bi makar da pokušate da se fokusirate na prioritete i organizujete na najbolji mogući način, da biste olakšali sebi.

Novac

Poboljšanje u sektoru finansija.

Zdravlje

Više pažnje obratite na ishranu. Mogući su problemi sa alergijama, osetljivost disajnih puteva. Povrede.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3