Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 26.10.2021.

VESELJE – LOPOV

Kad pogledate kroz prozor – napolju je predivan dan. sunčan u divnim zlatnim i vatrenim bojama jeseni. Kad izađete – taj jesenji entuzijazam brzo splasne jer napolju duva a sunce je zubato i hladno je, a lišće koje pada sa svih strana lepo prekriva stepenike i rupe na ulici, pa se tako slatko može ljosnuti ukoliko niste oprezni.

E, otprilike takva je i energija ovog dana. Na prvi pogled je kao ok – može biti i vedrine i raspoloženja i motivacije i lepih kontakata – bilo da su oni poslovni, emotivni, prijateljski – ma kakvi god. Može biti i aktivnosti i pokreta i efikasnosti i organizovanosti. Ma sve može.

Ali, kao što vidite iz prikrajka karta Lopov čeka svoj trenutak – da omete, da saplete, da ćapi dobro raspoloženje i umesto njega poturi zamišljenost. Da donese zaboravnost. Da učini da se osetiš kao da si previše očekivao, previše se nadao i da si sada mrljav zato što vidiš da će od tih očekivanja i nada malo biti.

Da učini da posumnjaš – u sebe, drago biće, prijatelja, poslovnog partnera. Da pomisliš da ćeš evo sad ovog trenutka spustiti šapice na ono što želiš – a onda ti se to izmakne. Da učini da maštaš a da si onda tužan zato što od maštanja nema ništa. Da ti donese roze naočare i obmane te najpre kada je ljubav u pitanju, ali i sve ostale relacije. Da ti tajne stavi na dlan.

Da ti ne da da razmišljaš u pozitivnom pravcu nego da ti potura sećanja, sumnje, nedoumice. Da ti ukrade energiju pa bi najradije da se ušuškaš i ne mrdaš nigde, ne radiš ništa.

U suštini, mi smo u ovom danu jako osetljivi i prijemčivi za sve ono što dolazi i iz naše okoline i od nas. Pa ćemo se zato lako „dizati“ ali isto tako lako i „spuštati“. Jedino što mogu da vam poželim jeste da se danas što više dižete i letite a što manje spuštate i aterirate…..pogotovo se nadam da ta ateriranja neće biti na pozadinu…

Budite mi dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3