Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 30.03.2021.

ISTINA – NEISKRENOST
Ih, ih…..najprostija, najosnovnija simbolika ove dve karte bi bila – Istina je da te lažem….Mada bi moglo i – Istina je da SE lažem. No,hajd da vidimo šta bi još ova kombinacija mogla da donese….

Na primer – mentalni proces je danas jako, jako obojen nesigurnošću, strahovima, ustalasanim emocijama, prošlošću. Nije lako duši naći mir tokom ovog utorka – mulj isplivava na površinu, sve ono što smo zatrpali i zakopali se pokrenulo unutar nas, donoseći nam nemire i nespokoj. Steže, pritiska, bode.

Sopstvene misli nam danas mogu biti neprijatelji, jer neće da idu tamo gde mi hoćemo, već lutaju po mestima od kojih bismo mi najradije pobegli, zatvorili oči i pravili se da ne vidimo.

Intuicija nam šalje čudne, pomešane signale. U stvari, verovatno nam govori ispravno, samo što mi ne smemo da to prihvatimo – neko ne sme da prihvati zato što ta intuicija šapuće da će biti neke štete, problema, da ne treba verovati, a neko zato što ne sme da se ponada u informacije koje dobija od tog unutrašnjeg glasa da se ne bi razočarao.

U svakom slučaju, u realnosti – danas ne treba uzimati ništa zdravo za gotovo. Jer, između istine i laži je danas vrlo, vrlo tanka linija. Čak važi i ono – sopstvene oči te mogu prevariti. Dan je kao stvoren za muljanja svake vrste. Ako ste muljator – proći ćete vrlo dobro, u čemu god da muljate – u ljubavi, poslovno, finansijski i tako dalje. Ako pak niste – pazite da vas ne prevedu žedne preko vode jer to je danas itekako moguće.

Oko nas su lažni ljudi, lažne okolnosti, lažne ponude – laž igra svoje smutljive igrice i pokušava da nas saplete. Ne verujte, proverite! Pa onda proverite još tri puta pre nego što nešto uradite, na nešto pristanete, sa nekim se dogovorite.

Ako gledamo neku blažu simboliku – danas vas neko posmatra iz prikrajka. Ne želi da vi vidite njega, ali želi da on vidi vas. Iz ko zna kojih razloga – da bi kontrolisao gde idete i šta radite ili možda da bi vas pokrao, odžepario, naneo vam štetu. Ili možda samo iz razloga što toj osobi nedostajete a ne želi da vi to znate. Ako ste muljator u ljubavi – možda partner prati vaše kretanje. Ako ste muljator po pitanju posla, finansija – možda ste pod okom kontrole, inspekcije, policije.

No, kad sve saberemo i oduzmemo – istina je da će ovaj dan biti mutan. Kod nekih mutan po pitanju okolnosti i ljudi sa kojima dolaze u kontakt. Kod drugih – mutan po pitanju onoga što osećaju i što žele.

Danas pokušajte da ispred sebe kao štit stavite istinu, optimizam. Ogradite svoju dušu i sebe od štetnih uticaja koji se oko nas viju. Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3