Kaži mi, kaži...

Kratak izveštaj

Ukoliko u znaku Ovna, Blizanaca i Škorpije (pa čak i Jarca) imate podznak, Sunce, Mesec, Merkur, Veneru ili Marsa – ovih dana imate osećaj da se situacije konstantno ponavljaju ili da nikako da se istinski pomerite sa mesta po pitanjima koja su vam od važnosti. Ili – da je potrebno uložiti ogromnu količinu napora za male pomake.

Prisutan je osećaj kreni – stani, gas – kočnica, energija lako odlazi i troši se a itekako je moguće i da zdravlje trpi – naročito po pitanju respiratornih tegoba, glavobolja, meteoropatskih smetnji ili hroničnih tegoba vezanih za kosti, kičmu, zglobove.

Oni sa podznakom, Suncem, Mesecom, Merkurom,Venerom ili Marsom u Raku – imaju osećaj kao da su se sve brige ovog sveta svalile na njih, osećaj da kasne po nekim važnim stavkama, imaju problem sa spavanjem i anksioznošću.

Oni sa svim gore navedenim stavkama u znaku Device – opterećenje vezano za partnerske i poslovne relacije.

Oni sa gore navedenim stavkama u znaku Lava – poslovne teškoće, pritisak u partnerstvima svake sorte, nemogućnost kontrolisanja troškova.

Oni sa gore navedenim stavkama u znaku Vage – teškoće sa zdravljem, poslom, loša organizacija i ponavljanje tema u partnerskim odnosima.

Oni sa gore navedenim stavkama u znaku Strelca – neusklađenost u partnerskim odnosima, ponavljanje starih sumnji i rasutost u poslovnom sektoru.

Oni sa gore navedenim stavkama u znaku Vodolije – veliki troškovi, briga oko doma i ukućana, osećaj da ih okolnosti konstantno sapliću.

Oni sa gore navedenim stavkama u znaku Riba – pritisak na psihu, mnogo nervoze, iznenadna dešavanja koja menjaju planove, opterećenje kroz porodični sektor.

Oni sa gore navedenim stavkama u znaku Bika – finansijsko opterećenje, pritisak na porodični sektor a vezano za posao – dvoumljenje da li izdržati pritisak posla i nadređenih  ili dići sidro i otići dalje.

Najvećim delom do kraja druge dekade februara, manjim delom do kraja meseca – osećaj da ne možete da pohvatate konce i usmerite se na pravi način, rešite situacije – biće prisutan. Stvari se izuzetno polako čiste uz mnogobrojne prepreke – ali se ipak čiste.

Februar je zahtevan mesec, ali će u njemu gro situacija koje vas sada opterećuju ili koje više nisu za vas ili biti razresene. A vi ćete krenuti dalje. Što se tiče baš muško – ženskih odnosa koji su ovih dana izuzetno aktuelni – tekst za to ću postaviti kasnije.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3