Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 18.-24.3.2019.

NEŠTO NOVCA – LOPOV – PUTOVANJE – LJUBAVNIK – KUĆA – VESELJE

Pred nama je jedna čas vrlo dinamična, čas statična sedmica. Dani u kojima će nam na trenutak biti sve jasno, a onda će doći momenti u kojima nećemo verovati ni sebi, ni svojim zaključcima, ali ni drugima. Nedelja u kojoj nam dolazi proleće, ali zajedno sa njim stiže i prolećni umor. U prevodu – imamo energije za sve i još preko toga, a onda se samo „izduvamo“, kljoknemo i ne mili nam se da se mrdnemo s mesta…

Emotivno – ovo su dani ljubavnih ludila, pogotovo ako sa osobom koju volite nemate baš najbolju komunikaciju u poslednje vreme. U glavi slažemo sto i jedan zaključak zašto je to tako, a ni jedan nije baš sladak. U mislima već vidimo kako osoba koju volimo odlazi od nas, kako je pronašla nekog drugog sa kim čavrlja i deli nežnosti i osećamo se prevareno, izdano, napušteno. Da li je to baš zaista tako? Pa pazite – gde je karta Lopova kada je razmišljanje i zaključivanje u pitanju – malo je verovatno da su naši rezoni racionalni, tačni, na svom mestu. Pre će biti da smo prenaduvali sve ono što se dešava, istripovali se i da trenutno mučimo sami sebe. U ovoj nedelji ne treba nam druga osoba da nam stvori konfuziju u glavi – lepo ćemo mi to sami uraditi! Šta je lek i ima li ga uopšte u ovoj nedelji? Sudeći po kartama, ima. Koliko god biste želeli da zaričete i u „pravednom“ besu napadnete biće koje volite i svu svoju ljubomoru i sumnje izručite na glavu druge osobe, koliko god biste želeli da budete kritični, sarkastični, da „ujedete“ rečima – nemojte. Jer, kao što napisah na početku ovog dela – itekako je moguće da ste poprilično preuveličali ono što se dešava i na konto bojazni i strahova izvukli pogrešne zaključke. Kombinacija karata Ljubavnik – Kuća – Veselje govori – smiri strasti, ohladi glavu i budi korektan – više se postiže mirom, strpljenjem i lepim rečima nego ratom! E, za vas koji ipak odlučite da „ratujete“ napomena – sada može doći do prekida, zastoja, pauze koji bi mogao da potraje minimum dve nedelje….pa čak i do dva meseca! Da ne pričam o tome da se neki parovi nikada ne bi povratili od ove ratne epizode!

Ukoliko ste slobodni, pa ne znam šta bih vam rekla. Nije da ne postoje šanse – ma ima ih….samo su ovo karte koje više govore o „lakim“ i površnim odnosima a da bi se oni pretvorili u nešto trajnije i ozbiljnije, moralo bi da prođe poprilično mnogo vremena…..

Poslovno – para vrti gde burgija neće. Samo imamo tu jedan malecki problemčić – para nešto nema u ovom periodu, zaobilaze nas….ili čak i kad dođu – nestane ih kao da ih nikada nije ni bilo! Generalno gledano – finansijski je ovo dosta naporan period u kojem ćemo teško dolaziti do novca, a on će lako odlaziti od nas, što na svakodnevne troškove i obaveze, što na davno neplaćene račune koji eto baš sada stižu na dnevni red…..Posao kao posao – pa dosta traljavo i mrljavo. Sve nešto krene, pa stane. Da – uspećemo da završimo neke papirološke probleme posle ko zna koliko vremena i peripetija oko toga. Da, ti neki dogovori će se malkice pokrenuti i neke se situacije razjasniti. Da, uspećemo čak i da pokrenemo nove poslovne saradnje ili da sa osobama koje znamo od ranije obnovimo kontakt i možda krenemo u pravcu novih dogovora. Ali sve to ide na mišiće i u sve je potrebno uložiti zaista mnogo i vremena i strpljenja….

Zdravstveno – ishrana, stomak, probava. Dalje – kičma i kardio vaskularni sistem. I na sve to – alergije, malo nestabilne hormonske tematike. I naravno – pritisak. E da, i malo problema sa spavanjem. Cela paleta tegoba i tegobica, pa ko šta voli – nek izvoli!

Dakle, nameće nam se zaključak da je ovo jedna nit smrdi nit miriše nedelja….Al hajde – makar smo zimu preturili preko glave! Stiže nam proleće, mirisno i sjajno pa ga ipak dočekajmo sa osmehom na licu i nadom da će nam biti bolje….Srećno!!!!

<3 <3 <3 Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/