Kaži mi, kaži...

Mesečni horoskop za april 2019.

Ima li neko da ne zna pesmu “April u Beogradu”….”opet je u mojoj duši proleće….” I tako dalje I tako dalje…..April – savršen mesec za zaljubljivanje, kada svuda oko sebe vidimo ljubav u svim bojama I oblicima, kada možemo da je nanjušimo, osetimo….Mesec u kojem se ti leptirići u stomaku tako lako uskomešaju a na usne spusti zaljubljeni osmeh…..

U april mesec ulazimo sa Suncem u znaku Ovna, Uranom u Biku, Marsom u Blizancima. U znaku Strelca je Jupiter, a Saturn i Pluton u Jarcu. Mesec je u svojoj poslednjoj četvrti i znaku Vodolije, a u Ribama su Venera, Merkur (još uvek u svojoj senci) i Neptun. Sve planete su direktne, ali neće zadugo – ne sumnjajte u to! Na prvi pogled, zbirno – kao da smo samo jednim delom probuđeni i u proleću, a drugim – još uvek u zimi, pospani, pomalo letargični, bez pravog i jasnog cilja.

Na momenat nam se učini da sve vidimo kristalno jasno i čisto, da smo puni energije i vatre, a već u sledećem nekako klonemo, upetljamo se u sopstvena razmišljanja i u okolnosti koje nas vuku unazad. Energije Sunca koje je egzaltirano i Marsa koji je u znaku koji donosi aktivnost – teraju nas napred….ali Venera i Merkur donose rasplinjavanje, sanjivost, sanjarenje i neorganizovanost…..

U noći između 5-og i 6-og aprila dolazi do prvih naznaka buđenja koji nas čekaju tokom ovog meseca. Mlad Mesec u znaku Ovna daje nam taj adrenalinski udar, daje nam te nove početke, tako željno i dugo čekane.

10-og Jupiter u znaku Strelca kreće retrogradnim hodom. One situacije koje smo pokrenuli a vezuju se za naše planove, za inostranstvo, za obrazovanje – sada ulaze u fazu rešavanja i ostvarenja.

17-og aprila Merkur prelazi iz znaka Riba u znak Ovna. Sto smo spavali – spavali smo, vreme je da se i fizički i mentalno aktiviramo!

19-og imamo pun Mesec u znaku Vage. I u martu smo imali pun Mesec u ovom znaku i baš u tim danima bilo je dosta napetosti po pitanju poslovnih i emotivnih odnosa, pa nas nešto slično očekuje i sada.

20-og aprila Sunce prelazi u znak Bika i otpočinje vladavina ovog znaka. Istog dana i Venera prelazi u znak Ovna. Sa jedne strane – bićemo više hedonisti, ali i praktični, strpljivi i istrajni. Sa druge – zaljubljivaćemo se lako i dozvoljavaćemo strastima da upravljaju nama…

24-og aprila Pluton kreće retrogradnim hodom u znaku Jarca, a poslednjeg dana u mesecu ga sledi i Saturn. Vreme je da se preispitaju mnogi naši stavovi i postupci vezani za poziciju, karijeru, poslovni segment, status. Takođe, vreme je za transformaciju u ovim sektorima….

Dakle, pred nama je jedan mesec koji će u svojoj početnoj fazi biti „pola – pola“, ali će brzo doći do pokretanja, živosti, većih aktivnosti! Baš kao što je red kada je proleće, zar ne?

OVAN

Ljubav

Dokle god je vaš šarm uključen na maksimum – sve će funkcionisati skoro pa savršeno u emotivnim vezama i brakovima. Bićete pričljivi, kreativni, raspoloženi za akcije svake vrste, harizmatični – i voljena osoba teško da će moći da se naljuti na vas po bilo kom pitanju. Malo smanjite sujetu i ego koji će s vremena na vreme izbijati, ne mislite da ste baš u svemu u pravu – i ne berite brigu. Kod vas zauzetih trenutno imamo samo jedan problemčić – vaša harizmatičnost i šarm privući će i druge osobe, ne samo vašeg partnera – a vi ste trenutno u periodu kada imate potrebu da se dokazujete, pa se lako može dogoditi da skrenete u neke mutnije vode….E, tu već budite oprezni, jer u drugom delu meseca postoji ozbiljna šansa da vas „nahvataju“ u laži i da to proizvede jak sukob sa osobom koju volite. Što se slobodnih tiče, vi ste u periodu kada će onih pravih, ali i onih usputnih šansi biti koliko god hoćete. Prilike za baš jako zaljubljivanje stoje tokom prve i tokom treće dekade aprila, a za flert, avanturu i neobavezno druženje sa suprotnim polom – tokom celog meseca….

Posao

Umećete tokom aprila da se istrčite, da ne merite reči ili da kažete baš ono što se drugima ni malo ne dopada, pa očekujte da tokom prve dekade imate zbog ovoga povremenih problema sa nadređenima. S druge strane – nosiće vas jedan veliki polet i ogromna količina pozitivne energije koji će vam otvoriti nove poslovne prilike i doneti vam kontakte sa osobama sa kojima ćete lako sklapati dogovore. Ne idite ni u šta „mutno“ jer će vam to na duži rok samo doneti glavobolju i probleme. Novac – solidno, nije loše.

Zdravlje

U prvoj dekadi aprila još uvek ste pod nekim lošijim uticajima kada je zdravlje u pitanju, ali ubrzo ćete se osećati kao preporođeni.

 

BIK

Ljubav

Kada su vaše veze i brakovi u pitanju – negde ste pronašli svoj mir i dosta skladno funkcionišete sa voljenom osobom. Doduše, povremeno morate da progledate kroz prste dragom vam biću jer se ponaša totalno nezrelo i neodgovorno, ali to sada doživljavate u varijanti „sve to spada u rok službe“. No, tamo negde u prvoj dekadi vi preko prijatelja možete upoznati osobu koja bi vam bila prilično zanimljiva, sa kojom ćete voleti da razgovarate i prema kojoj ćete razviti neka osećanja, pa makar ona bila i potpuno platonska. Možda vam je trenutno potrebno da vas neko u potpunosti razume i ništa više od toga….S druge strane, partner će tokom poslednjih desetak dana aprila početi da se ponaša čudnije nego inače, što će u vama probuditi sumnju i aktivirati vaše detektivske sposobnosti. Baš iz ova dva razloga – neophodno je da jedno s drugim otvoreno i iskreno razgovarate o svemu i pronađete podršku jedno u drugom…..a ne negde sa strane….Slobodni Bikovi – pa onako…ljubavnih šansi imate, ali sve će one na početku izgledati bajkovito i divno…..a vrlo je verovatno da ćete se na kraju razočarati zbog njih….

Posao

Poslovno ćete živnuti, što ne znači da će sve funkcionisati savršeno, već da vas ništa neće posebno doticati i da ćete se bez problema i tenzija suočavati sa svim situacijama, okolnostima i ljudima. Neki od vas sada mogu potražiti i dodatni posao ili se zaposliti lakše nego u prethodnom periodu. Drugi deo meseca je pogodan da započnete sa realizacijom planova koje želite, samo povedite računa o dogovorima – ne ostavljajte ništa nerazjašnjeno i nedefinisano, da ne biste imali problema kasnije…

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu I fizičke aktivnosti. U drugom delu meseca – problemi sa sinusima I disajnim putevima. Moguće su I alergije.

 

BLIZANCI

Ljubav

U ovom biste mesecu mogli mnogo toga da učinite u cilju unapređenja odnosa sa voljenom osobom i rešavanja zajedničkih pitanja i problema. Samo….nisam sigurna da ćete to zaista i uraditi….Pre mi se čini da ćete funkcionisati uvek u poslednjem trenutku i onda kada vidite da se odnos ozbiljno ljulja, a da ćete u međuvremenu sebe i svoje potrebe stavljati na prvo mesto. Jupiter u vašem polju partnerstava kreće unazad krajem prve dekade meseca – ulazite od tog momenta u jednu ozbiljniju fazu u kojoj će zaista biti neophodno da se neke stvari konačno reše da ne bi proizvodile problem i dalje u vašem odnosu. No, neki od vas će tokom drugog dela aprila, a posebno tokom treće dekade meseca – umesto da rešavaju postojeću problematiku i grade odnos – pre da se okrenu nekoj drugoj osobi, bilo u smislu flerta, bilo u smislu konkretnih dešavanja….Iako vam se nešto može činiti kao neobavezno, neopterećujuće i „lako“ – ovaj tip odnosa vam može doneti veliki problem u nastupajućem periodu….Slobodni pripadnici ovog znaka – prošlost je vrlo aktuelna tokom aprila, kao i izlasci, zabava i provod sa prijateljima…

Posao

Vrlo ste aktivni I energični tokom aprila, ali to ne znači da će vaše snage baš uvek biti usmerene na konkretne akcije. Možete gubiti dosta vremena vrteći se u krug po nekim pitanjima, ili ulažući sebe u nešto što samo vama izgleda kao isplativo. Vaš nemirni I nestalni duh I nesklonost da igrate kako drugi sviraju, može vas uvesti I u probleme sa onima sa kojima radite. No, I pored svega ovoga – vaše su poslovne pozicije čvrste I čak neki od vas mogu I napredovati. Novac – nestabilno I promenljivo.

Zdravlje

Morate biti aktivni u dovoljnoj meri, ali ne preterivati I ne iscrpljivati se suviše. Treća dekada donosi probleme sa disajnim putevima.

 

RAK

Ljubav

Da se komunikacija između vas i emotivnog ili bračnog partnera popravila – pa jeste. Negde ste uspeli da se u priličnoj meri stabilizujete i sada je mnogo lakše stići do pravih dogovora i otvoreno porazgovarati o mnogim pitanjima. Sve je to u redu, ali vama ipak neke stvari nedostaju u odnosu. Nedostaje vam partnerova inicijativa, jače pokazivanje emocija i bliskosti, nedostaje vam što za sve morate da čekate i da pokazujete strpljenje čak i onda kada vam do strpljenja nije. Takođe, mogu se povremeno javiti i bljeskovi sumnje i ljubomore, naročito tokom poslednjih desetak dana aprila. S druge strane – i vi ćete povremeno biti skloni da se upuštate u neke lake flertove, ali je malo verovatno da ćete tu bilo šta konkretnije uraditi. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, za nešto ozbiljnije – dopašće vam se jedna osoba koju upoznajete preko poslovnog segmenta ali nisam sigurna da li ćete biti spremni da uđete u vezu sa njom baš iz tog razloga što ne želite da mešate posao i ljubav. Imaćete i mnogo drugih prilika, ali sve će one biti neozbiljne i površne i nećete ih uopšte uzimati u obzir….

Posao

Iako ćete se, naročito tokom prve dve dekade meseca suočavati sa dosta ozbiljnim I na prvi pogled nerešivim situacijama vezanim za posao – ipak nemate nikakvih razloga za zabrinutost jer će ovde doći do rešavanja I okretanja situacija u vašu korist. Šta više – pred vama će se otvoriti I nove poslovne mogućnosti, pa čak I šanse za napredovanje ili značajno poboljšanje u finansijskom segmentu. Mogući su I jaki kontakti sa inostranstvom I stranim firmama – stoje dobri dogovori I realizacija.

Zdravlje

Zdravstveni segment je promenljiv tokom aprila, a vi ćete biti neuobičajeno osetljivi. Iako nemate nekih većih problema moraćete često da se borite sa prehladama, alergijama, promenljivim pritiskom.

 

LAV

Ljubav

Vaše emotivne i bračne veze tokom aprila – čas solidno, čas baš i ne….S jedne strane, evidentno je da je između vas više pozitivne energije, više akcije, da zajedno provodite dosta vremena…ali eto, dođu tako neki momenti kada odjednom izbiju na prvo mesto vaši karakteri i dođe do neslaganja, problema, svađa, pa čak i zahlađenja odnosa. Ovo nisu trajne situacije da se razumemo, ali kao da je i vama i partneru potrebno da povremeno prodrmate odnos, da napravite dramu svetskih razmera….možda da ponovo aktivirate uzbuđenje, vatru i strast….Šta god da je – za vaše veze i brakove se ne brinite, oni su tu gde jesu….a što se tih „prodrmavanja“ tiče – pa, nemojte preterivati….Slobodni pripadnici ovog znaka – vi ćete većim delom meseca super da se provodite, a sigurno je da će udvarača biti na sve strane. Neki se prošli mogu takođe aktivirati, a otvoreno vam je sve za ludovanje i sa osobama koje ne žive blizu vas ili koje upoznajete na putu, preko poslovnog segmenta, ali i preko izlazaka i društvenih mreža. U prevodu – možete na sve strane, a sigurno je da će vašem šarmu i harizmi sada teško biti odoleti….

Posao

Uhvatili ste se žestoko u koštac sa svim što vam dolazi preko poslovnog segmenta. Vaša je energija neiscrpna, ali i posla ima mnogo, a pogotovo onih obaveza koje niste u prethodnom periodu rešili. Iako će vam veći deo aprila biti dosta naporan, ipak vas na kraju očekuje rasterećenje i nagrada za sav taj vaš trud. Češće ćete biti u pokretu, naročito u drugom delu meseca a tada je moguće i da pokrenete nešto potpuno novo što će svoju konačnu realizaciju imati tokom narednog meseca.

Zdravlje

Stariji Lavovi neka u prvoj polovini meseca više obrate pažnju na hronične tegobe. Mlađi u tom periodu moraju više da se opuštaju I odmaraju.

 

DEVICA

Ljubav

U vašim emotivnim vezama I brakovima stanje je redovno tokom aprila….to jest – redovno se džapate I redovno ste oboje nezadovoljni odnosom. Čak I kada je situacija prividno mirna, opet ispod površine stoji nakupljeno nerazumevanje I neispunjenost. Očigledno vi I partner imate mnogo toga da rešite, da otvoreno I iskreno progovorite o problemima koji vas opterećuju kao par I mora se priznati da za to I postoje šanse tokom ovog meseca. Drugi deo aprila daje više prilika za bliskost, za jačanje strasti između vas dvoje, pa I za normalnije funkcionisanje….Ništa se neće popraviti preko noći u vašoj vezi, to svakako stoji….ali bitno je da makar započnete sa ovim procesom, a sada je pravo vreme baš za to….Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se tokom aprila prilično ozbiljno zaljubiti I to u osobu sa kojom postoji dobar potencijal da funkcionišu na duže staze. Stoji veliko buđenje romantike I strasti…..a nema bolje kombinacije od ove, zar ne?Neki od vas mogu na trenutak razmišljati I o obnovi odnosa sa osobom iz prošlosti, ali će ih nova dešavanja brzo zaokupiti I okrenuti na drugu stranu.…

Posao

Iako situacija na poslu neće biti savršena, ipak vas očekuje veliki proboj I mnogobrojna dešavanja koja će vam konačno dati pravo usmerenje. Vi ćete se osećati znatno bolje nego tokom prethodnog meseca I više ćete ulagati truda u to da napravite značajne promene na polju karijere. Svi planovi I projekti koje ste već pokrenuli od početka poslednje dekade meseca kreću brzo uzlaznom linijom. Kada su finansije u pitanju – u drugom delu meseca vam stoje veći troškovi I tada biste trebali da izbegavate ulaganja.

Zdravlje

Ubrzo od ulaska u april mesec počećete da se osećate znatno bolje I u ovom periodu ne biste trebali da imate nikakvih značajnijih zdravstvenih tegoba.

 

VAGA

Ljubav

Moguće je da u ovom periodu dajete mnogo sebe u emotivnoj ili bračnoj vezi I imate ista očekivanja I od partnera. No, čini mi se da je vaše drago biće ipak u nekom “drugom filmu” – suviše je obuzet svojim prioritetima, jurca na sve strane, daje vam nedovoljno svog vremena I čini vam se da je više okrenut svom društvu I prijateljima. U nekim momentima čak možete misliti da ima komunikaciju sa još nekom osobom I da vam iz tog razloga ne posvećuje dovoljno pažnje. Čini vam se I da vaša komunikacija više nije kao što je bila – partner uvek okreće na neke lake teme I ne želi da se bavi onim što vas suštinski muči. Iako će vam sve ovo dosta teško pasti ne savetuje vam se da provocirate rasprave I sukobe, već da pokušate da se više prilagodite trenutnim okolnostima. Slobodne Vage će vrlo privlačiti udvarače, ali biste trebali da budete dosta obazrivi kada pravite izbore. Naime, malo je onih oko vas koji zaista vrede, a mnogo više onih kojima je samo do zabave I lakog provoda I koji dosta toga kriju od vas. No, vi tokom aprila možete napraviti pravi odabir, I to najpre tokom druge dekade meseca.

Posao

Pred vama je mesec u kojem ćete se svojski naraditi, ali koji će vam zato doneti neke nove poslovne ponude, ali I znatno stabilniju finansijsku situaciju. Šta više – neki od vas mogu raditi I na dva posla ili se baviti nekim dopunskim poslovnim angažmanom. Takođe, sve ono što je vezano za inostranstvo I za rad sa stranim firmama postaje jako aktuelno I vodi vas u pravcu uspeha I realizacije. Samo je potrebno da se dobro organizujete I ne dozvolite da vas velika količina obaveza zatrpa.

Zdravlje

Čas ćete se osećati odlično, čas krhko I nestabilno. Tokom celog meseca stoje vam variranja kada je zdravlje u pitanju.

 

SKORPIJA

Ljubav

Tako je malo dovoljno da biste u aprilu uživali u odnosu sa osobom koju volite. Nešto više vremena za zajedničke momente, nešto više pažnje I nešto više ispunjenih obećanja – I zaista nemate razloga da se brinete da će vaš odnos biti na bilo koji način ugrožen. Voljena osoba je spremna da vam pokaže svu snagu I dubinu svoje ljubavi, a vaše je da joj se posvetite u dovoljnoj meri I uzvratite na isti način. Nemojte dozvoliti da vas brz tempo života I velike poslovne obaveze učine nervoznim I posvećenim samo ovim segmentima. Sve se može kada se hoće. A u ovom mesecu – vi definitivno možete sve ono što poželite. Iako ćete ponekad smatrati da partner traži previše od vas, pokušajte da mu makar jednim delom izađete u susret. Što se slobodnih Škorpija tiče vaša pažnja će biti usmerena na više strana. Dosta flertovanja I kontakata sa suprotnim polom – neke od osoba koje su u vašoj blizini vam baš mogu prirasti za srce I zagolicati pažnju, ali potrebno je da budete obazrivi – neke od njih vas svojim postupcima vrlo brzo mogu razočarati – već tokom treće dekade aprila…

Posao

U poslovnom segmentu stoje vam I usponi I padovi, ali vas ovi potonji neće nešto naročito doticati niti ćete ih previše primati k srcu. Rešili ste da nećete sebi da dozvolite nerviranje oko onoga što ne možete promeniti – vaše je da date sebe do maksimuma, a rezultati će svakako doći, pre ili kasnije. Manji problemi sa nadređenima u drugoj dekadi meseca, ali ih uspešno prevazilazite. No, u istom periodu vam stoji I jedna vrlo ozbiljna poslovna ponuda koja bi mogla znatnije da popravi vaše finansije.

Zdravlje

Iako je zdravstvena situacija znatno stabilnija nego tokom marta, I u ovom ćete mesecu imati povremene “padove”. Posebno čuvajte respiratorne organe, sinuse. Moguće glavobolje.

 

STRELAC

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom će biti totalno promenljiv tokom aprila meseca. Mnogo toga će zavisiti I od suštinskog stanja odnosa sa voljenom osobom – da li je odnos stabilan ili već neko duže vreme na klimavim nožicama. Ukoliko ste kao par jaki imate ogromne šanse da u ovom periodu značajno unapredite vašu vezu, da emocija, bliskost I povezanost samo jačaju – iako će biti par momenata u kojima će doći do neslaganja ali koje ćete brzo uspevati da prevaziđete. Međutim, ukoliko je vaš odnos duže vreme unazad nestabilan, ovaj period neće pozitivno uticati na vas dvoje, naprotiv. Imaćete vrlo burne momente koji će se uglavnom vrteti oko loše komunikacije, nemogućnosti bilo kakvog dogovora ili pak sumnje I ljubomore. Savet za sve – ušli ste u jednu osetljivu fazu koja će eskalirati pred kraj meseca I produžiti se na maj. Fokusirajte se na voljenu osobu da biste iz ove faze izašli jači nego ranije, možda čak I napravili neki korak više u vašem odnosu….Slobodni se sada mogu onako opasno I strasno zaljubiti – više osoba će svakako privući vašu pažnju. Biće tu I jedan kratkotrajni kontakt sa prošlošću…

Posao

Primetna je velika neorganizovanost početkom aprila meseca. Gomila obaveza, kratki rokovi, ali I vaše greške I propusti – sve zajedno dovodiće do toga da se povremeno osećate prilično nezadovoljno. Ni komunikacija sa saradnicima I šefovima neće biti sjajna. Tokom druge polovine meseca malo ćete živnuti, otvoriće se I rešenja za poslovnu problematiku koja vas muči, a I vaše finansije će se donekle stabilizovati. U sklapanju novih dogovora budite oprezni – ne brzajte I ne zalećite se.

Zdravlje

Radite protiv sebe I toga ste svesni. Potrebno je da se uvedete u red – da više vodite računa o ishrani, o kretanju I da pronađete ventil za stress koji je prisutan.

 

JARAC

Ljubav

Dosta toga je dobrog u vašim emotivnim relacijama tokom aprila, ali to ne znači da se ne treba truditi da se stanje dodatno poboljša I da se momenti nesklada kojih će ipak biti – reše što pre I na najbolji način. Imaćete vi povremeno osećaj nezadovoljstva ili statičnosti u odnosu sa partnerom I baš u tim momentima ne treba se povlačiti u sebe, već se potruditi da se takvi momenti prevaziđu ili reše u razgovoru sa voljenom osobom. Jedina istinska opasnost koja preti vašem odnosu jeste mogućnost da pojedini Jarčevi uđu u tajnu emotivnu priču koja pokazuje tendencije da se širi I napreduje….i samim tim – kroz vreme može ugroziti ono što sada imate. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće tokom celog meseca dosta jake kontakte sa suprotnim polom. Neće biti iznenađenje ni ako dođe do kontakta sa nekim od bivših emotivnih partnera ili osoba sa kojima ste ranije imali neki flertić, muvanje, simpatije. Baš u poslednjoj dekadi meseca u vaš život može ući osoba koja je vrlo neobična I zanimljiva I razlikuje se od onih koji su vas do sada privlačili. Savet je da je pustite da vam se približi….

Posao

Dosta povoljniji mesec u poslovnom smislu za vas. Vi ste nekako pronašli svoj put, okružili ste se ljudima na koje možete da računate I lako je dogovoriti se I napraviti organizaciju I plan rada. I oni koji rade privatno imaće nešto više posla, mada će se povremeno suočavati sa zahtevnim saradnicima ili obavezama. Ovaj mesec bi trebao da popravi I vaše finansijsko stanje, bar što se priliva tiče jer ćete lakše dolaziti do novca. Nešto više povedite računa o troškovima tokom druge dekade aprila.

Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu je evidentno tokom aprila. Jedino je potrebno obratiti pažnju na poslednju dekadu meseca koja može doneti slabiji imunitet, prehlade I viruse.

 

VODOLIJA

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom bi trebao da postane življi, energičniji – da provodite više vremena zajedno I da se vaša komunikacija popravi. Jedini period koji vam ne odgovara je tokom druge dekade meseca a problemi mogu doći iz razloga što će partnerovo ponašanje aktivirati neke vaše stare strahove I nesigurnosti. Pokušavaćete da kontrolišete ili manipulišete voljenim bićem, što se baš neće pokazati kao pravi potez I može dovesti do trenutnog zahlađenja u odnosu. Umesto toga, pokušajte da pre reakcije razmislite šta je ono što vas istinski plaši I da li uopšte ima realnih razloga za tako nešto u ovom periodu…Ljubav I lepa reč uvek će delovati mnogo bolje nego sumnja I ograničavanje partnera….Slobodni pripadnici ovog znaka sa Marsom u svom polju ljubavi sigurno će biti pod “napadima” od strane udvarača. Flertovanje je super I vama je zanimljivo, ali je pitanje da li I ko od tih osoba uopšte vredi da se na njega obrati više pažnje. Moram da priznam da će se neko ko ima prave kvalitete u ovom mesecu nešto teže izdvojiti. No, do prave ljubavi – uživajte I zabavite se!

Posao

Sve će funkcionisati dobro dokle god ste vi odgovorni prema svojim obavezama I poštujete rokove koji su vam dati. Sad, biće vam to teško povremeno jer I pored velike energije koju trenutno imate, ne znate baš na pravi način da se organizujete I imate periode u kojima ne radite ništa, a onda dane u kojima ne možete da se sastavite od posla. Tu napravite neku promenu I odredite prioritete I sve bi trebalo da funkcioniše kako treba. Prilivi – odlično, ali što se troškova tiče – volite da rasipate pare….

Zdravlje

Zdravstveni segment je solidan, samo biste više trebali da povedete računa I o svom odmoru, ali I o fizičkim aktivnostima.

 

RIBE

Ljubav

Dosta nedoumica, nesigurnosti I problema koje ste imali u odnosu sa partnerom u proteklom periodu, može biti rešeno u aprilu mesecu. Naravno da će za to biti potreban obostran trud I mnogo prilagođavanja, čak I popuštanja u određenim momentima, ali suština ostaje ista – vaš odnos se ipak pomerio sa mesta u kojem je dugo tapkao I krenuo nekim laganijim I lepšim pravcem. U aprilu je vrlo bitno da komunikacija između vas dvoje funkcioniše bez zastoja, sakrivanja, manipulacije. Trudite se da pričate I o onim ne toliko lepim stvarima I situacijama I da pokrenete pitanja koja vas muče. Sada možete sve reći na lepši način I samim tim – doći lakše do rešenja za sve. Slobodni pripadnici ovog znaka – Venera u vašem polju ljubavi doneće vam poseban sjaj I harizmu I sigurno je da to neće ostati neprimećeno od strane suprotnog pola. Oko vas će biti mnogo udvarača a neko iz kruga prijatelja I društvenih aktivnosti, mreža se može izdvojiti kao poseban za vas. Sada imate priliku da uđete u jedan stabilniji I trajniji odnos. Samo od vas zavisi da li ćete ovoj osobi dozvoliti da vam se približi….

Posao

Osećate se nesigurno I nestabilno kada je poslovni segment u pitanju, I pored toga što su vaše pozicije jake I ni na koji način ugrožene. Da, postoje neke sitne tenzije sa nadređenima, možda je I situacija u firmi u kojoj radite trenutno takva da se pribojavate – ali realno gledano – sve ovo su samo trenutna I prolazna dešavanja koja neće ni na koji način uticati na vas. Šta više, u drugoj polovini meseca može vam doći ponuda za promenu na bolje ili za nov posao, projekat koji je baš po vašoj meri.

Zdravlje

Imaćete manji pad energije I imuniteta, naročito od druge dekade meseca pa na dalje. Ništa strašno – povedite računa o preventivi I sve će biti u redu.

 

Ljubi vas i voli vaša Venera sa papilotnom!!!!!

*originalni tekst objavljen na sajtu Moj astrolog http://www.mojastrolog.rs/horoskop/mesecni-horoskop/