Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 21.-27.10.2019.

UDOVAC – LJUBOMORA – NADA – DETE – LJUBAVNICA – LJUBAV

Sedmica u koju smo zakoračili stavlja ispred nas iskušenja, prepreke, blokade – neke od njih su u okolnostima i drugim ljudima, neke su u nama – koče nas, plaše, sputavaju da se pokrenemo. Strahovi nas vuku unazad, ali koliko god izgledali moćni i veliki – ne, nisu jači od onog svetlog, toplog, sjajnog, širokog što je u našim srcima.

U svakom početku će biti prepreka. Ali će se prevazići. Samo je početni momenat obojen težinom, nesigurnošću, oklevanjem…..no, vrlo brzo će se pokazati da je odluka bila povoljna po nas! Isto tako – od svakog završetka će postojati bojazan da li radimo pravu stvar, da li idemo dobrim putem? U ovoj nedelji neki završeci se moraju desiti, ali oni ne dolaze da nam otežaju, već da nam olakšaju budućnost, da nas okrenu u smeru kojim moramo dalje ići. Neke stvari, situacije, poslove, ljude – biće nam teško da pustimo, ali kada to uradimo – dobićemo ogromno olakšanje i polet u sebi.

Poslovno, ovo su dani zategnutosti. Ovo su dani pritisaka i teških obaveza. Ovo su dani „treniranja strogoće“. Svoje obaveze ispoštujte, ali ne dozvolite da vam inspiracija, mašta, kreativnost, ideje, osmeh  i dobra energija iščile – jer one jesu u vama i vode vas napred! Borimo se svetlom protiv tame i to svetlo je jače, koliko god izgledalo da nije tako! Ako na jednoj strani koči, drugu uzdižite i unapređujte! Pošto je inspiracija toliko jaka – pronalaze se rešenja koja vam nikada ne bi pala na pamet…..do ovog momenta! Jer, ovo jesu dani pobeđivanja – pobeđujemo okolnosti, prepreke, ma pobeđujemo sebe!

Emotivno – ljubav pobeđuje. Ako je ona prava, ako treba da bude i traje. Ukoliko nije i ispunila je svoj cilj i svrhu u vašem životu – otići će. I ako tako treba da bude – neka bude. Oni odnosi koji imaju budućnost, prevazići će svaku prepreku i težinu. Možda će se situacija lomiti, ali svetlost na kraju tog truckavog puta stoji! Jer, ovo su dani za PRAVE ljubavi, one koje istraju i kada izgleda da im šansi nema…..Sve ono što je trulo, nestaje i ide svojim putem. Neka ide, brzo ćete osetiti olakšanje i sreću što je teret iz vašeg života nestao…..Isto tako, koliko god ovaj period bio naporan i težak – ovo jesu dani za rađanje novih emocija. One će doći kao dašak svežeg vazduha, kao melem na ranu – osobe koje vam u ovom periodu dođu prihvatite kao lek jer su tu da vam pomognu. I uopšte nije važno da li će to postati prave i trajne ljubavne priče, bitno je da vam neko donosi osmeh na lice i čini da vaše srce leprša.

Zdravstveno – kičma, disajni organi, uro genitalni trakt, hormoni, problemi sa spavanjem….Osetljivi i nežni ovih dana jesmo, zato više vremena posvetimo sebi!

Srećno!!!!

Ljubi vas i voli vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog https://www.facebook.com/mojastrolog/