Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama

28.10.-3.11.2019.

NADA – NESREĆA – LJUBAVNICA – PISMO – NEISKRENOST – TUGA

U centru ovonedeljnog otvaranja nam stoji reč, informacija, komunikacija, poruka, dogovor – sve označeno kroz kartu Pismo. Ulazimo u dane u kojima reč može biti kao najslađi, najmekši, najtopliji pokrivač – da se u nju ušuškamo i uživamo….a može biti i gruba, lažna, oštra, neprimerena i izdajnička – da zaboli i ubode kao mačem. Vi reči koje upućujete drugima birajte – za svakog prema zaslugama! Ko je zavredio vaš trud i pažnju – dajte je neštedimice. Ko nije – pa i za to leka ima!

Ovo su dani u kojima treba uložiti veliku snagu u sve ono što hoćemo i želimo da završimo. Ne čekajte, ne odugovlačite! Počnite, požurite – ako ne lakše, ići će makar brže nego što ste mislili! Ovo su dani u kojima nas nosi snaga vere i snaga volje! Zbog jake Saturnove simbolike na kartama – podržano je sve ono što se kroz vreme provlači, što treba privesti kraju, što smo započeli pa zastali ili smo maltene pa zaboravili. Za novitete je ovo „trusna“ nedelja – sve treba dobro premeriti jer lako se može potkrasti pogrešan pravac, greška u dogovoru, propust, lako nas mogu izmanipulisati i prodati nam „mačku u džaku“. Zato oprez i četvore oči otvorite….

Emotivno – dani nemira, ljubomore, dani sumnje, dani oscilacije ali u isto vreme – i dani u kojima nas pogled, dodir, topla i blaga reč – dižu do nebesa! Ovo je sedmica u kojoj se mogu otkriti neke ne baš slatke istine, u kojima na površinu može isplivati sve ono što se prećutkivalo, skrivalo. U nekim vezama može se protresti tlo, i to poprilično. Kod nekih drugih će pak doći do naglih, iznenadnih preokreta na bolje. Pa svakom onako baš kako treba i kako mu je namenjeno. Ukoliko ulazite u nov emotivni odnos – pazite samo da ne završite pre nego što ste počeli…..I merite, dobro merite reči druge strane – možda su slatke i pitke….ali ne znači da su istinite….

Zdravstveno – sedmica u kojem je i našem telu i našoj psihi neophodan odmor. A tog odmora je malo. Savet je da odvojite u svakom danu makar sat vremena samo za sebe. Da budete opušteni, mirni, da šetate, da plivate, da čitate dobru knjigu – šta god da vam prija i što vam godi!

Budite dobro i srećno vam bilo!!!

Ljubi vas i voli vasa Venera sa papilotnom <3

*tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog