Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 22.-28.7.2019

VENČANJE – SMRT – SUDIJA – VERNOST – LJUBAV – NEISKRENOST

Čak četiri karte u ovom otvaranju kojima vlada Saturn – Venčanje, Smrt, Sudija i Neiskrenost. Saturn – vreme, karma, prošlost koja neumitno dolazi po svoje. Zaduženja u karmičkoj banci ne možemo izbeći, jer dugovi se moraju platiti. Svaka akcija proizvodi reakciju, nekad momentalnu a nekada nakon mnogo vremena, onda kada smo na akciju zaboravili u potpunosti. Naravno, jasno vam je da nam se vraća i dobro i loše, učimo i na sopstvenim greškama, ali i na svojim pravilnim i lepim, nesebičnim postupcima. Problem je samo u tome što kada nam se dešava nešto lepo, mi mislimo da je to potpuno normalno i da to zaslužujemo…..a kada nam se događa nešto što nam se ne dopada, onda se bunimo, žalimo, kukamo i tvrdimo kako zaslužujemo mnogo bolje…..

No, nakon ovog uvoda – evo objašnjenja – ova sedmica je u potpunosti obojena prošlošću, u potpunosti obojena karmičkim dešavanjima, u potpunosti obojena onim što nam se „vraća“ – dobro dobrim, a loše lošim. I baš iz tog razloga ova nedelja će za neke biti fenomenalna jer će ostvariti neke davne težnje, pokrenuti nešto što ko zna otkada žele, što će obnoviti poslovne, emotivne, prijateljske priče koje su im značile, što će se zaljubiti u osobu koja je njihova „srodna duša“ i sa kojom imaju jake šanse da idu ka braku i porodici, što će rešiti pravne i zakonske probleme koji ih dugo muče, što će im stići dozvole, licence, poslovni ugovori zbog kojih su se nervirali da li će ih dobiti….i tako dalje i tako dalje….Za neke fenomenalna, da – ali za neke druge – naporna sedmica. Sedmica  u kojoj se težina provlači kroz poslovna, porodična i emotivna pitanja, sedmica u kojoj se odnosi neprijatno zatežu a možda i prekidaju, sedmica u kojoj se pravi distanca između nas i onih koji su nam važni, sedmica u kojoj se ponavljaju situacije koje nam ne prijaju i u kojoj nismo sigurni kome možemo verovati….

E sad, malo je verovatno da će se nekome dešavati sve dobro, a nekome sve loše. Obično to u životu ne ide baš tako. Tako da lako može da se dogodi da na primer – poslovno sve ide kako treba i bolje od toga, a da emotivno nismo zadovoljni i da tu nosimo probleme. Ili – da uspešno rešavamo sve, a da nam porodični segment i neka stara pitanja oko njega non stop prave nervozu i situacije u kojima moramo da se borimo. Ili – da smo u nekom teškom periodu gde se jedva borimo sami sa sobom, a odjednom nam dolazi ljubav i shvatamo da uvek postoji izlaz, rešenje i zrak svetlosti u tami.

Dakle, u ovoj nedelji će nam neke stvari biti teže nego inače, ali će zato u drugim – teret biti skinut sa naših leđa, šta više – dobićemo podsticaj i lepa dešavanja! Sada nam ostaje samo da vidimo kako će ko proći….kao što moramo da prihvatimo odgovornost za svoje postupke, isto tako trebamo prihvatiti i ono što nam se sada daje kao poklon, kao rešenje i kao nadahnuće!

Srećno u ovoj karmičkoj sedmici!!!! Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/