Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!! (27.8.-2.9.2018.)

Hajmo svi ručice gore – op, op! Jer, u ponedeljak ono manje zlo – Marsovsko čudovište kreće direktno! Sledeće nedelje ćemo i Saturna da izguramo i poteramo unapred, a onda ćemo da pričamo kako smo u proteklim mesecima toliko toga naučili, i kako nam je to iskustvo neizmerno bitno i važno i bla bla truć truć i tako dalje….U stvari – ima da se prekrstimo i kažemo – hvala Bogu, pretekosmo! E sad, ne bih da vam kvarim ugođaj za dalje, nek ostane samo na ovome, da se makar neko vreme malko radujemo, a posle ćemo…pa, posle ćemo da guramo i ono ostalo što dolazi, zar ne?

E, da – danas je i pun Mesec. Riblji pun Mesec, lepo da se čovek rokne i od osećanja, i od romantike, i od tuge neizmerne, i od snova i od glavobolja i od šaltanja pritiska i tako redom…..Em je pun Mesec naporan za mozak, em kada je u Ribama, onda je to na kvadrat. Hajd, gledajte da se čupate iz bunara i da ne dozvolite da vas plima koječega udavi u potpunosti…..

 

IZNENADNA SREĆA – VERNOST – LOPOV – NEPRIJATELJ – KUĆA – PORUKA

 

U ovu sedmicu ulazimo u potpunoj konfuziji i osećanjima koja se smenjuju kao na traci – u jednom momentu smo sa razlogom ili bez, optimistični i veseli, u nekom drugom – zamišljeni i zabrinuti, u trećem – tri blage veze nemamo ni da li smo pošli ili smo došli, osećamo se kao da smo direkt sa Marsa bupnuli na ovu planetu i uopšte se ne snalazimo u okolnostima u kojima smo.

Moguće je i da će sam početak nedelje doneti neku usnulost, letargičnost – što je posledica lošeg spavanja, snova koji su nas mučili….a možda i vremena koje se menja, pa tako utiče na nas. No, možda je početak usporen, ali ostatak nedelje već obećava znatno brži tempo i gomilu dešavanja! U prevodu – polako se spremamo za nove početke, možda je put kojim imamo nameru da idemo još uvek u magli, ali sa svakim korakom napred, situacija će se raščišćavati i otvarati! Zato je ovo sedmica u kojoj, posle početnog zaleta, treba krenuti udarničkim tempom! Nemojte da vas zbuni to što će vam biti potrebno više pokušaja ili više vremena da ostvarite ono što ste namerili, krajnja karta za ovo otvaranje  – karta Poruka daje realizaciju!

U suštini, u njoj je „ključ“ za ovu nedelju – znači – treba biti aktivan, treba pokušavati, treba „gurati“ ono što želimo, a naša snaga i moć nalazi se u komunikaciji, u pisanoj i govornoj reči! Naravno da ovo važi za sve segmente, ne samo za posao. Dakle, i sa prijateljima, porodicom, sa onima koje volimo, sa simpatijom – treba pričati! Otvoreno, iskreno, bez dlake na jeziku! Ako vas boli – recite. Ako volite – recite. Skrivanje onoga što je u vama samo može doneti konfuziju u odnosima, zato – progovorite o svemu, bilo to dobro ili loše!

Još nešto – u ovoj nedelji naši planovi mogu biti prenaduvani, preambiciozni. Pokušajte realno da sagledate šta je ono što možete ostvariti, a šta bi bilo dobro ostaviti za neki drugi put. Gledajte da se ne iscrpljujete, obratite pažnju na ishranu, i bilo bi vrlo dobro kada biste krenuli da se bavite nekom, makar onom najblažom, rekreacijom.

Sve u svemu – sedmica pred nama je onako, prilično korektna. Posle pomalo smuljanog i njanjavog početka, vrlo brzo bismo trebali da se razbudimo i osetimo priliv nove energije. A tu energiju, naravno – iskoristite za prave stvari, za prave ljude u vašim životima! Srećno!

Coki vas vaša Venera sa papilotnom  <3

 

-originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/