Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!! (20.-26.8.2018.)

E, da – onaj Merkur je direktan ponovo, znate? Sad više nema vađenja na te fore – znaš, kasnim ali nisam kriv – znaš da je Merkur retrogradan? Poruka nije otišla – kriv je Merkur. Poruka je otišla, ali na pogrešnu adresu – opet je kriv Merkur. Pokvario se telefon – kriv je Merkur (nema veze što ste taj isti telefon ispustili sto puta, to se ne računa), kompjuter je otkazao poslušnost – kriv je naravno – Merkur (jes da kompjuter ima radnog staža za penziju, ali šta sad….) i tako dalje i tako dalje…..S jedne strane – baš šteta, tako je lepo okriviti neku tamo planetu za sve, a sa druge – vala, konačno da se makne…..Hajd sad još da izguramo i retrogradnog Marsa do kraja sledeće nedelje, pa nam onda ubrzo sledi i direktno kretanje Saturna….To što će Uran, Pluton i Neptun i dalje biti retrogradni je manje važno, samo nek se ova dva zlotvora pokrenu na pravu stranu da može da se prodiše malkice…..

 

MISAO – IZNENADNA SREĆA – VESELJE – NEPRIJATELJ – SUDIJA – VENČANJE

Situacije koje su bile u zastoju se odjednom mogu “cimnuti” I krenuti ka rešavanju. Neočekivani obrti koji nam idu na ruku – doduše, sve uz povišen adrenalin I pomalo nervoze – ali sve se pokreće! Poslovni dogovori I saradnje, sudske procedure (ako ste vi tuženi, to pokretanje vam baš I neće biti milo….), ali I potrage za poslom sada daju rezultate!

Naglašavam sve ono što je vezano za bilo kakve pravne, sudske, legalne procedure I postupke – ukoliko je potrebno da pokrenete ili završite nešto tog tipa – aktivirajte se! No, takođe – proverite da li ste izmirili svoje obaveze I “ispoštovali” državu, bilo papirološki, bilo kroz plaćanje poreza – jer I ovakve stvari sada mogu postati vrlo aktuelne, pa odradite sve što je potrebno, da vas glava ne boli!

Još jedna stvar – sada se mogu pronaći nova rešenja za stare probleme! Možete doći sami do njih, ali je itekako moguće i da imate pomoć od strane prijatelja ili uticajnih osoba. Finansijski gledano – ovo je sedmica u kojoj se može zaraditi, ali na prvom mestu što se tog zarađenog novca tiče, mora da stoji odgovornost. Znači – prvo platite ono što morate, a posle troškarite koliko vam volja….ako ostane dovoljno za tako nešto, naravno….

Zdravstveno – oni koji muku muče sa kičmom, verovatno će probleme tog tipa imati i dalje. Nešto povišene mogućnosti za virusne i bakteriološke infekcije, a u saobraćaju još uvek treba biti izuzetno oprezan i pažljiv.

Emotivno – za one koji su u iole čvrstim vezama i brakovima, ovo je period poboljšanja komunikacije i stabilizacije u odnosu. Oni koji već odavno ne mogu odnos sa partnerom da nazovu stabilnim, od ove nedelje mogu vrlo ozbiljno početi da razmišljaju o razlazu. Svako na svoju stranu ili sada ili u skorijem narednom periodu. Oni koji su slobodni (a želeli bi da ipak nisu) uglavnom će preko prijatelja ili društvenih mreža sklapati nova poznanstva. Doduše, element prošlosti je još uvek vrlo naglašen, pa treba uzeti u obzir da bi neki « zakasneli » bivši partner mogao da vam iznebuha upadne u život i tokom ove nedelje….

Dakle, nedelja pred nama – ne toliko loša. Malo nerviranja (na to smo već oguglali), malo problema (samo malo? Ma to ćemo da slistimo očas posla), ali mnogo više dobrog raspoloženja I neke koliko toliko normalne komunikacije sa onima koji su oko nas. I na nebu iznad nas – prva planeta od gomile retrogradnih, krenula je direktnim hodom….sledeće sedmice će još jedna….pa vrlo brzo nakon toga I sledeća….Sve se polako pokreće, dosta smo išli unazad – vreme je da menjamo smer! Srećno!

Ljubac od vaše Venere <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/?ref=bookmarks