Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 28.1.-.3.2.2019.

PUTOVANJE – NEISKRENOST – OFICIR – NOVAC – NADA – SREĆA

 

Pa dobro….ovo i nije toliko loša kombinacija karata za nedelju koja je ispred nas. Naravno da ne može ništa biti savršeno, ali koliko vidim – eventualnu problematiku koja može nastupiti u ovoj sedmici lako je rešiti i držati pod kontrolom.

Hajdemo redom – poslovni segment bi mogao u ovoj sedmici prvenstveno doneti jače finansijske prilive. Moguće je da ste se negde tome i nadali, ali čak se može dogoditi da neke parice upadnu brzinski, potpuno neočekivano. Jedino što je u ovim danima zabranjeno jeste da na bilo koji nelegalan ili mutan način dolazite do novca, jer tako zarađen novac će vam pre ili kasnije biti debelo naplaćen. Takođe, neke zarade mogu biti skopčane sa rizikom, pa je preporuka da tu ipak dobro razmislite. Na poslu, međuljudski odnosi će biti pomalo čudni. Moguće je da će vas oni oko vas presirati, požurivati, gurati – što može izazivati nervozu. Upozorenje – svako nekontrolisano ponašanje može vam se obiti o glavu ili vas skupo koštati. No, tu je karta Oficira da vam ukaže da vaš stav i način ophođenja moraju biti – korektnost – pa čak i ako oni oko vas to ne zaslužuju, odgovornost – pa čak i ako svi drugi izbegavaju svoje obaveze, istrajnost, postojanost i mir u glavi. Imamo mnogo više snage i odlučnosti nego što mislimo, zato ih iskoristimo ove sedmice! Prvi deo nedelje može doneti promenljivost u dogovorima i to da ne znate da li na nešto ili na nekog možete računati, ali zato će drugi deo sedmice raščistiti sve situacije i dovesti ih u normalu.

Emotivno – situacija je dosta slična. Neke stvari treba iskulirati, ne doživljavati ih previše lično i pustiti da sve dođe na svoje. Ukoliko postoji sumnja ili nesigurnost – ništa dobro nećete izvući napadima, a ukoliko budete u osvetničkom maniru, željni da voljenoj osobi „vratite“ – samo ćete napraviti veći problem, a povrh toga – vi ćete se osećati dosta loše. Karte koje su izašle za ovu sedmicu nude stabilnost, čak neke izuzetno lepe momente i zadovoljstvo onima koji zanemare sitnice i okrenu se onome što je zaista bitno. Jer, svi možemo pogrešiti slučajno ili namerno, svi možemo u trenutku biti nervozni pa reći nešto što ne mislimo, svi u nekom momentu možemo izgledati sumnjivo – bitno je da se oko ovakvih stvari ne pravi drama, već da se zajednički, mirno i kroz finu komunikaciju prevaziđu. Oni koji su slobodni u ovoj će nedelji imati ponuda i „ponuda“. Teško je sada odrediti ko ima iskrene namere, a ko je samo željan da se malo poigra – zato treba dati šansu, treba ući u komunikaciju, ali isto tako – treba sačuvati i dozu opreza. Pa neka vreme pokaže šta je dobro, a šta ne! Da se razumemo – može se u ovoj sedmici „probrati“ nešto dobro, ali ne treba žuriti, jer ne kaže se bez razloga – Što je brzo, to je i kuso!

Zdravstveno – i dalje nas prate problemi sa kičmom, sa venama, sa ustalasanim hormonima. Na udaru je donji deo nogu – od kolena pa naniže, pa vodite računa i da se ne okliznete i ne padnete. Brzina i ludovanje u saobraćaju nikako nisu preporučljivi. Imaćemo još jedan, ali slabiji talas virusa – naravno, lako rešiv ukoliko odmah prionete na lečenje i budete odgovorni prema svom zdravlju. I apetiti su malo pojačani – sami naučite kada treba povući ručnu kočnicu.

Budite dobro i iskoristite sve mogućnosti i dobre prilike koje ova nedelja nudi. One druge – zanemarite i ne obraćajte pažnju na njih.

Neka je sa srećom!!!!

ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/