Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (29.10.-4.11.2018.)

….i dok čekamo da nam taj Jupiter uđe u znak Strelca tokom sledeće nedelje, da nam ponovo donese optimizam i dobru energiju i da nas cimne iz ovog gliba u koji smo zaglavili – teku dani…..A ti dani izgledaju kao da nas neko debelo zeza. Kosmičke šale se ređaju jedna za drugom a mi prosto ne znamo da li da se smejemo ili da plačemo….E takva je i ova nedelja – nešto nas pomazi po glavi, pa nam onda lupi ćušku….i tako u krug…A kad je Olga pričala pre godinu dana da će Jupiter u Škorpiji da nam krv na slamku popije – onda joj niko nije verovao….eto, samo kažem 😀

A ovo vam je nedeljna prognoza….i evo vam slika sa leptirićima, da vam bude lepo 😀

DAR – VENČANJE – NEPRIJATELJ – ČEŽNJA – NEISKRENOST – NEŠTO NOVCA

 

Jedna interesantna situacija koja izlazi kroz karte konkretno za poslovni segment – ove nedelje se mogu otvoriti novi dogovori, nove poslovne prilike i to odjednom, bez nekih velikih uvoda i priprema. No, nije problem u tome što se nešto može započeti, problem je da li se može i završiti baš u ovoj nedelji. E, tu je caka….Lako se može dogoditi da se umeša neka situacija sa papirima, da dođe do prolongiranja, otezanja, nekih neočekivanih momenata koji kao da ne dozvoljavaju da završimo to što smo započeli. U prevodu – do vas može stići poslovna ponuda, mogućnost za novo radno mesto, najava unapređenja, neko vas može pitati da se udružite i da zajedničkim snagama započnete posao. I sve će u prvi mah izgledati baš savršeno, kao da je to to! A onda će početi da iskaču neki sitni problemi. Te mora da se reši papirologija, te razbolela se osoba od koje sve zavisi, te došlo je do nekog kašnjenja, te čeka se dozvola ili rešenje koji nikako da stignu, te pogrešno ste se razumeli….i tako dalje i tako dalje….Ukoliko dođe do ovakvih situacija ne treba padati – ono što ne može da se reši sada, rešiće se sledeće nedelje. Ne nervirajte se oko onoga što ne možete promeniti, na šta ne možete uticati. A ono na šta možete – rešavajte i gurajte i druge da se potrude!

Takođe, ovo je nedelja u kojoj ćemo se u jednom momentu osećati divno i predivno, a u drugom ćemo početi da strahujemo, sa razlogom ili bez. Ako nešto ide kako treba i u onom pravcu koji nam odgovara, počeće da nam se uvlače misli u glavu, u fazonu „a šta ako nešto krene po lošem….a šta ako se nešto pokvari u poslednjem trenutku….“ i tako dalje i tako dalje….U suštini, kao da ćemo se bojati tih nekih sretnih momenata i situacija koji nam dolaze, prosto se čudeći da li je moguće da se to baš nama dešava i strahujući da će nestati pre nego što ih istinski dotaknemo….

Ista je situacija i po pitanju emocija. Ukoliko smo usamljeni, a nešto je lepo počelo da nam se događa, do u beskonačnost ćemo analizirati svaki postupak i svaku reč, tražeći razlog da sumnjamo u osobu koja je preko puta nas. Ne sporim – kod nekih će te sumnje biti opravdane, jer ovo je nedelja u kojoj vuk može zaogrnuti jagnjeću kožu…ali neće baš kod svih biti tako. U svetlu ovoga što sam rekla – budite oprezni, ali ne preterujte u tome! Ovo je takođe sedmica kao stvorena da u njoj bujaju tajni odnosi, da se kuša zabranjeno voće, da se uđe u avanturu…..Pa šta sad – i to je za ljude! A u postojećim emotivnim relacijama – šareno. Prvo malo ljubav cveta, pa onda malo cvetaju svađe, sumnje, optužbe. Sve po malkice, čisto da život učini zanimljivijim….Da znam, ne želite takav tip zanimljivosti, ali šta da se radi – bitno je da se i kada dođe do problema on lako rešava. Jeste da ćete sa partnerom sve morati da se dogovarate iz dva puta, da će biti čudnih situacija zbog kojih možete pomisliti da se vaše voljeno biće poigrava sa vama ili da vam nešto mulja – ali ovo su prolazne stvari. Ukoliko je vaš odnos inače stabilan i čvrst, ovi momenti mu neće nauditi ni malo…

Zdravstveno – sve se vrti oko hormona, kičme, varenja. Apetit je nešto jači, naročito kada su slatkiši u pitanju. Takođe – gledajte da ne pokvarite stomak neispravnim namirnicama. Bakterije i virusi su tu – naše je da pokušamo da ih zaobiđemo!

Srećno u ovoj čudno toploj, potpuno nejesenjoj nedelji! I priroda je totalno pošašavila, pa kako ne bismo mi! Srećno!

Ljubi vas vaša retrogradna Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/