Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 3.-9.6.2019.

LJUBAV – KUĆA – BOLEST – NEŠTO NOVCA – LJUBAVNICA – PISMO

Za promenu, prognozu za ovu sedmicu prvo započinjemo sa segmentom zdravlja. Ova kombinacija karata jednim velikim delom ukazuje na disajne puteve, pa su moguća kojekakva kijuckanja, šmrckanja, problemi sa sinusima – a sve to može biti posledica alergija ili promenljivog vremena. Gde je promenljivo vreme, tu je I aktiviranje hroničnih tegoba, najpre onih koje se vezuju za kičmu, zglobove, kosti. Takođe – stoji I pomalo nestabilan hormonski status, kao I problemi sa cirkulacijom I krvnim pritiskom. E ako na to još dodamo nadimanje, težinu u želucu I probleme sa varenjem – slika je za ovu nedelju kompletna.

Poslovno – pred nama je nedelja u kojoj će informacije igrati veoma važnu ulogu. Dolaze vesti do nas, dolaze glasovi – a govore o akciji, o promenama, o kratkim putovanjima, o jednoj živosti I boljoj energiji koja će nas pogurati napred. Ovo je sedmica u kojoj rešavamo papirološke probleme I zavrzlame, u kojoj ćemo se više družiti sa šalterskim radnicima, ali I sedmica u kojoj će sektor usluga biti pojačan – bilo da te usluge koristimo ili ih pružamo! Dani dobri za trgovinske poslove, pa čak I ako početni momenat bude pomalo naporan – do rešenja I dobrog dogovora se stiže! S druge strane – parice nam u ovoj sedmici lakše lete iz džepova pa ipak gledajte da skrešete troškove, onoliko koliko je to u vašoj moći. No, iako lete od nas, pare I doleću ka nama…pa će se na kraju sve to nekako izjednačiti…

Emotivno – ovo su dani za priču I za nova poznanstva. Kada je baš o toj priči reč, u porodičnom I bračnom segmentu gledajte da malo merite reči – karta Kuća I Bolest su ipak jedna pored druge, što znači da su nam ova dva segmenta pomalo pritisnuta, komplikovana, zahtevna. Ove karte mogu doneti I brigu za nekog od članova porodice – najpre kada je zdravlje u pitanju, ali ovo može označiti I da ćemo se na nekog člana familije istrošiti finansijski. U emotivnim vezama – otvorenija komunikacija poboljšava situaciju, a još više je pozitivno podiže izlazak sa partnerom ili planiranje nekog izleta, putovanjca. Slobodnjaci – evo udvarača, evo onih koji bi da vas kontaktiraju, pitaju, prozbore po koju – a sve sa namerom da vam se približe….i eventualno vas osvoje. I nemojte da se iznenadite ako bude više njih. Savet za vas za ovu nedelju je – prihvatite razgovor, možda I susret – ali dobro razmislite da li ćete nešto otpočeti istinski…..ove karte su ipak pomalo površne I “leteće”. Iako obećavaju ljubav, lako može da se dogodi da je to ljubav koja će samo protrčati kroz vaš život….Zato ne jurite – uživajte u flertovanju, a neka vreme pokaže ko I da li zaista vredi!!!!

Srećno u ovoj sedmici!!!!!

Veliki ljubac od vase Venere sa papilotnom <3

 

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/