Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA 10.-16.6.2019.

UDOVAC – NEPRILIKA – DETE – ISTINA – POSETA – TUGA

Znate šta – verovatno ćemo za par godina, kada se budemo sećali ovog perioda reći – eh….stara, dobra vremena – jeste bilo teško, ali sam baš u tom periodu rešio i priveo kraju neke mučne situacije i napravio veliki zaokret u svom životu! I ni malo ne žalim zbog toga! Da, sigurno je da ćemo to reći kada budemo sa vremenske distance mogli da sagledamo sve situacije u kojima sada bivstvujemo. Tada će nam biti jasno zašto i zbog čega smo morali da prođemo kroz neke komplikacije i teške okolnosti…..No, još uvek nismo u budućnosti nego smo ovde i sada, pa nam sa ove tačke gledišta situacije u kojima smo i ne izgledaju baš slađano. Stislo nas je – oko srca, oko novčanika, zahtevni i nemirni su dani pred nama. Izgleda kao da se situacije samo prolongiraju i odugovlače a pravo rešenje se ne pojavljuje. Na poslu je u isto vreme statično i napeto, u porodici stoji nervoza, kada se nađemo sa prijateljima ispada da se samo žalimo jedni drugima, zdravstveno smo nešto „na pola“, osetljivi i kilavi a emotivno – odnos sa partnerom je nestabilan i ne donosi nam pravo zadovoljstvo, a ako smo sami – ni ne vidimo neke posebne prilike pred nama. Sve kad saberemo i oduzmemo – ispada da smo u jednoj „smuti pa prospi“ nedelji….

Ovo je sedmica u kojoj je akcenat stavljen na međuljudske odnose, bilo da je posao, emocija, prijateljstvo ili porodica u pitanju. Savet – ukoliko vidite da vaše reči ne dopiru do druge osobe, već samo dodatno potpiruju vatru, sklonite se, ostavite za neki drugi put. Ne hrlite ka raspravama da one ne bi još više pohrlile ka vama. Ako se rasprave zahuktaju, ishod je prilično neizvestan i može dovesti do prekida emotivnih odnosa, saradnji, do dubljih nemira u porodici….Čak i u ovako nemirnim danima može se pronaći pogodno tlo za dogovor svake vrste – više zrelosti, odgovornosti, više međusobnog poštovanja kod učesnika u razgovoru – i sve je lako rešivo i očas se pronađe zajednički jezik!

Još jedna napomena, baš kada su emocije u pitanju – u ovom periodu imamo potrebu za opuštenim odnosima, za lakim temama i razgovorima, želimo da se smejemo i da budemo vedri – pa, ukoliko to ne pronađemo u postojećoj vezi, vrlo lako možemo potražiti i sa strane…I slobodni će flertovati sa više osoba, ali zbog prirode karata koje su izašle, savet je da od ovih priča i situacija ne očekujete ništa za sada – neka vam one samo budu izduvni ventil, „sredstvo“ kojim ćete sebi donositi osmeh na lice i koje će vam donositi samopouzdanje….

Neka vas mir u duši i srcu i dobra sreća prati u ovoj sedmici!!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

-tekst objavljen na stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/