Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (30.7.-5.8.2018.)

BOLEST – LJUBAVNICA – NESREĆA – NEISKRENOST – ISTINA – NADA

Sedmica koja započinje kartom Bolest, a završava se kartom Nada opet govori o nestabilnosti – ta nestabilnost se odnosi na vremenske prilike, na okolnosti koje su oko nas (a vezuju se za posao, emocije, porodicu, zdravlje, prijatelje i tako dalje….), ali i na nestabilnost koja je u nama – naše psihičko stanje je takvo da smo čas okupirani negativnostima, a čas ekstatični, optimistični.

Da me pitate da li je vreme za pokretanje bilo čega novog, ja bih rekla – ne. Ni ovo što imamo, ni ono staro – nije rešeno, definisano, stabilno ili pak završeno – pa gde onda žurimo u novitete, kada bi ti noviteti bili isto ovakvi kao ono što pokušavamo da ostavimo iza sebe? Mislim da trenutno imamo prečeg posla – a to je da neke stvari privedemo kraju i da naravno, u procesu zadržimo svoj psihički mir. Dakle, poslovni segment – mnogo žurbe, mnogo nervoznih ljudi, mnogo iznenađujućih situacija, što pozitivnih što negativnih – od završetka nečega na brzinu za šta ste mislili da će vam trebati mnogo više vremena…pa sve do rasprava ili kvarova aparata, računara, dogovora. Sredina sedmice je prikazana kao najburnija, pa u tim danima budite spremni na sve – znate ono čuveno – očekujte neočekivano. Kolegijalni i saradnički odnosi će povremeno biti prožeti nervozom, manipulacijom, neiskrenošću. A šta da se radi….takav je period da prosto ne znate na koga možete da računate a na koga ne. Samo polako, sve će se to vremenom iskristalisati.

Što se tiče zdravstvenog dela, više je i meni dosadilo da ponavljam jedno te isto – meteoropatske reakcije, alergije, stres i nervoza, krvni sudovi, vene, donji deo nogu koji je prilično osetljiv, pritisak, a ove nedelje čak i trovanja i infekcije. I naravno – opet saobraćaj.

Emotivno – u postojećim emotivnim vezama i brakovima čas se volite, čas sumnjate, čas se svađate, čas uživate, čas planirate neki zajednički godišnji odmor, čas očima ne možete da se vidite, čas se mirite. Manje više – kao u nekom začaranom krugu. Nigde mira duši, ali onog pravog. I opet ta varijanta i mogućnost za neke tajne kontakte, koja se provlači unazad već poprilično dugo. Dakle – ili nema mira u odnosu, ili pak nema mira u srcu. Oni koji su slobodni – paaaaaa…..mrka kapa ako imate nameru da uđete u neku ozbiljniju (čitaj – stabilniju) priču…..Možete eventualno u avanturu ili u neki opsesivno fatalan seksualno emotivni odnos zbog kojeg ćete se osećati povremeno kao da ste na vrhu sveta, a u drugom trenutku već biti u ozbiljnom padu raspoloženja i nesigurni.

Karta Nada koja zatvara ovo otvaranje je tu da pruži utehu i smisao u svemu onome što nam se dešava. Da kaže – ne gubite nadu, ne gubite veru – ono čemu stremite nije iluzija, samo je još suviše vazdušasto i daleko i mora se sačekati konkretizacija. Podrška od karte Istina govori o tome da će konkretizacija doći, ali kroz vreme, da će se naći način, da će se naći motiv duši, da će se videti svetlo na kraju tunela. E sad vi pitate – a izvini, kad će to biti tačno? Pa evo ovako – jedan do tri meseca od sada. Što bi značilo – od kraja avgusta do kraja novembra ove godine. Daleko? Pa, kad pogledate realno – i nije toliko strašno, zar ne?

Zato, drage i dragi moji – ne gubite nadu! Koliko god vam izgledalo da je ta nada sada suviše krhka i nerealna, sačekajte vreme – jer ono uvek daje pravi sud! Srećno!!!!

Ljubi vas vasa Venera <3

 

*originalno, tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog – http://www.facebook.com/mojastrolog/