Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 8.-14.4.2019.

SVEŠTENIK – NESREĆA – NADA – PISMO – BOLEST – TUGA

Prvo bih uzela u razmatranje kartu Sveštenika – jer nije ona bez razloga izašla kao prva karta i samim tim obojila celu ovu nedelju svojim uticajem….Karta Sveštenika govori o energijama van naše moći poimanja – neko će to nazvati sudbinom, neko Božanskim uticajem, neko karmom….a neko spletom okolnosti ili slučajnosti. No, zvali to kako god vam volja, poenta je ista – ove će se sedmice nešto namestiti, posložiti, skockati i vrlo čudno uticati na nas.

Oni koji su „srećne ruke“ ili je baš ove sedmice sreća rešila da im dođe u posetu – odjednom će osetiti kako im se sva vrata otvaraju, koliko god da su bila čvrsto zatvorena pre toga. Prepreke će nestati same od sebe, urušiti se kao da nisu ni postojale – rešenja će isplivati, vesti će doći, informacije će pronaći put do njih, značajni pozivi će stići i širom otvoriti puteve….a neki od tih puteva vode daleko, daleko…..Iako možete biti zbunjeni razvojem događaja, čak uplašeni i nesigurni – savet je – prepustite se neka vas ova dešavanja i ova energija vodi….i sledite, sigurnim korakom.

No, ima i onih kojima će ovi sudbinski uticaji ograničiti puteve, zatvoriti staze kojima su imali nameru da krenu, vratiti ih korak unazad, doneti nemir u mirne odnose bilo da su poslovni ili emotivni, jednostavno rečeno – staviti ih na čekanje. I šta ćemo sada sa tim? Pa ništa…..Svidelo vam se ili ne, sačekati se mora. Vaš momenat još uvek nije stigao i ništa nećete postići time što ćete se nervirati, besneti, svađati se sa drugima. Nadu ne treba gubiti, jer tu je ona – i u ovom izvlačenju, samo treba shvatiti da je potrebno nešto više vremena da se stvari srede….

U ovoj sedmici očekivanja treba svesti na realnu meru. Nadati se boljitku i uraditi ono što je do vas da do tog boljitka i dođete. No, ako se to ne dogodi, ne treba padati ni u depresiju ni u nervozu – samo shvatiti trenutnu situaciju kao odlaganje i nešto duži put do onoga što želite. Ne gradite kule u vazduhu, da ne biste posle plakali ako se uruše. Ovo poslednje posebno važi i za emotivni segment – ukoliko upoznajete nekog novog, ne turajte te ružičaste naočarice na nos i ne pravite odmah u svojim mislima neku svemirsku ljubavnu baladu – pokušajte da realnije sagledate osobu koja je preko puta vas – ako vredi, super….a ako ne vredi – daleko joj lepa kuća, pa nećemo valjda i zbog nje plakati…..U ovoj se sedmici i ljubavna prošlost može aktivirati, ali sudeći po ovim kartama – tamo gde je prošlost, tamo je i tuga i neispunjena očekivanja – pa tu prošlost jelte – preskočite ovog puta….

Dakle, sedmica pred nama je lelujava, mnogo obećava a samo nekima i ispunjava obećanja. Da biste mirno prošli kroz nju – naoružajte se strpljenjem, nadom, mirom u duši i istrajnošću…

Budite dobro i neka vam je sa srećom!!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3

 

*tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/