Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 8.-14.7.2019.

VERNOST – NESREĆA – MISAO – VENČANJE – NEPRILIKA – GUBITAK

Iako je pred nama jedna dosta brza sedmica, vrlo lako se može dogoditi da početni momenat u bilo kojoj našoj akciji bude uz natezanje, naprezanje i usporenost. Možda će biti potrebno da bukvalno nateramo sebe da krenemo sa nečim što nam se ne radi ili što nam je teško. Ili će pak okolnosti da se nameste tako da se u tim prvim koracima saplićemo, ponavljamo, krećemo ispočetka. Takođe, mnogo vremena će nam oduzimati preispitivanja – da li smo na pravom putu? Da li su naši potezi dobri? Da li da nastavimo ili da ipak odustanemo od ovoga? Da li je to uopšte dobro za nas i šta će nam doneti? Da, mnogo je pitanja ovih dana ali malo odgovora. Odgovori će nam dolaziti usput i pokazivati nam da li smo odabrali pravi način, pravi put.

U ovoj nedelji postoji faktor iznenađenja. Iznenađenja kao iznenađenja – nekad su super, nekad nam bude muka od njih….Dopadala nam se ona ili ne – moraćemo da budemo spremni na njih, a pogotovo ćemo morati da budemo spremni na to da ih rešavamo u hodu. Nećemo imati baš mnogo vremena, jer u ovoj sedmici važi princip „snađi se!“ Na iznenađenja ne možemo da utičemo, ali možemo da utičemo na svoje reakcije na njih. Što smo smireniji, racionalniji i hladnije glave – brže i lakše ćemo pronaći rešenje. Ono što se u ovih nedelju dana NE PREPORUČUJE jeste unošenje nemira, pometnje, grube i ishitrene reči, ali ni izvlačenje starih sukoba na površinu i njihovo ponovno aktiviranje. I uopšte nije bitno koji je životni segment u pitanju, ovo važi za sve! Ne treba prevideti da je ipak poslednja karta u ovom otvaranju karta Gubitka, pa oni koji budu išli „đonom“ mogu ostati bez nečega što im je bitno. Lako jedna reč pokreće lavinu, pa te reči sada moramo meriti!

Posebno za emotivni segment – lako će se pokretati nove priče, ali će lako i postojeće pucati! Osećaće se povremeno neka tenzija, zategnutost u odnosima – ima mnogo rešenja da se ovo prevaziđe, a svađa nije jedno od njih!

Zbog užurbanih i eksplozivnih karata ove sedmice, posebnu pažnju treba obratiti u saobraćaju. Moguće su i povrede, ali i variranja krvnog pritiska i bolovi u stomaku koji su izazvani neadekvatnom ishranom ili stresom.

Dakle, za bilo koji segment sada važi – mir potražimo u sebi,pa ćemo ga projektovati i na situacije koje su oko nas. Višak energije koji nas prati ove nedelje istrošimo na obavljanje zahtevnijih zadataka, na veću fizičku aktivnost i na pokret.

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3 Srećno!!!!!!

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/