Kaži mi, kaži...

Totalno pomračenje Sunca u Strelcu 14.12.2020.

Totalno pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se danas nešto posle 17 časova u znaku Strelca. Dani oko pomračenja su uvek turbulentni i nose tešku energiju koja će se ovog puta najviše odraziti kroz probleme u saobraćaju, dogovorima, papirima, ugovorima, osećaj zarobljenosti i potrebu za slobodom (nebitno koji je životni segment u pitanju), borbu sa sopstvenim uverenjima i kroz teskobu sa mlađim članovima porodice. Svako pomračenje, pa i ovo generalno gledano donosi povećanje nervoze i onaj osećaj da bismo iz kože iskočili.

Dugotrajne efekte pomračenja osetiće osobe koje na 24-om stepenu Strelca imaju lične planete ili bitne astrološke tačke u svom natalu, kao i oni kojima pomračenje pravi neki aspekt na natalne planete ili tačke.

Generalno gledano, u zavisnosti od vašeg znaka i podznaka (a čitajte i za jedno i za drugo) možete očekivati napetost i promene u sledećim sektorima –

OVAN – promene u životnoj filozofiji i uverenjima koje u prvom trenutku teško prihvatate, ali kasnije shvatate da vam otvaraju potpuno nove životne puteve koji su po vas povoljni.

BIK – borba sa kreditima, zaduženjima. Takođe – otkrivate neprijatne istine koje su u prvom momentu teške po vas, ali vam ubrzo donose mentalno rasterećenje. Teškoće sa nadređenima i promena posla.

BLIZANCI – partnerstva bilo koje vrste se žestoko ljuljaju. Mogući su prekidi poslovnih saradnji i emotivnih veza ili velike promene u istima. Za slobodne Blizance – novi emotivni počeci, izuzetno dobri.

RAK – imate osećaj da ne kontrolišete sopstveni život. Teško prihvatate promene u poslovnoj sferi, a i vaša životna svakodnevica se menja. Slabije zdravlje. Uskoro sledi uspon i poboljšanje.

LAV – teskoba zbog mlađih članova porodice. Vaš ljubavni život se ubrzo zahuktava ukoliko ste slobodni – pojava novog, snažnog emotivnog interesa i stabilnog partnerstva. Porast kreativnosti.

DEVICA – briga oko članova porodice. Neprijatne promene u domu. Teškoće jednom od roditelja. Bračne veze su na velikom ispitu. Pozitivne promene u sektoru posla koje brzo zaživljavaju.

VAGA – sve je oko vas haotično, problemi sa organizacijom i koncentracijom. Situacije vas „napadaju“ sa svih strana. Sukobi sa okolinom. Rešenja se brzo pronalaze i pred vama je odličan period.

ŠKORPIJA – promene u sektoru zarada. Trenutno osećate da ovaj segment ne kontrolišete, ali ubrzo dobijate ideje ili pomoć koje vas usmeravaju na pravu stranu. Pokretanje privatnih poslova.

STRELAC – osećaj da ste u tunelu iz kojeg ne vidite izlaz uskoro prestaje. Velike promene vas očekuju u svim životnim segmentima. Pokrećete se i više ništa vas neće zaustaviti.

JARAC – naglašena neizvesnost i osećaj da ne možete da pronađete sopstveni put. Slede velike promene i preokreti u sektoru posla i finansija. Ideje i pomoć od drugih vam pomažu da se pokrenete.

VODOLIJA – veliki planovi koji uskoro startuju. Ostvarenje želja neće doći samo od sebe, već uz vaš veliki trud i posvećenost. Dobijate prilike koje ne treba nikako propustiti. Podrška od drugih.

RIBE – promene u poslovnom sektoru ali i emotivnom statusu (misli se na zvanične veze i brakove). Teškoće i zabrinutost za jednog od roditelja. Ulazite u period duhovnog rasta.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3