Kaži mi, kaži...

Venera u Blizancima – priči nikad kraja

Danas u kasnijim popodnevnim časovima, kršeći sve zabrane I ograničenja – Venera će demonstrativno ušetati u znak Blizanaca. Sve u fazonu – e hajd mi uvedite policijski čas ako možete 😀 Mila nam planetarna prelepotica, zadužena za ljubav, zadužena za lepotu i uživanje, zadužena za sreće životne, zadužena i za te puste novce – dobija novu energiju. Menja onu koju je nosila u Biku gde je, i pored vladarstva bila prilično fiksna, usporena, odmerena, a u poslednjim danima – gušena i sputavana zbog bliskog kontakta sa Algolom i kreće u pohod kroz novi znak koji će trajati sve do početka avgusta ove godine.

Cakana je ova Venera – ona bi da se igra, da se šali, da flertuje, da priča, da non stop bude u pokretu, fizičkom ili misaonom, samo da se nešto dešava! Samo da nije statično, dosadno, smoreno! Ova Venera nosi vazdušnu, intelektualnu energiju koju ćemo pretakati u reči, misli, razgovore, pisanje, ali nosi i pokret, igru, aktivnost, želju za kontaktom i sa drugima ali i sa detetom u sebi. Fina je i laka njena energija i baš će nam dobro doći da nam razgali dane, da nam pomogne da se opasuljimo od ovog budi-Bog-s-nama perioda kroz koji prolazimo, da nas pomeri iz naših statičnosti, da otpustimo nagomilanu lošu energiju tako što ćemo potražiti izlaz, razonodu, ventil. Više ćemo želeti da se družimo, da čavrljamo, bićemo u kontaktu sa mnogo ljudi i to će nam oho ho prijati! Više aktivnosti u neposrednom okruženju, u komšiluku, preko društvenih mreža i druženja, mnoooooogo razgovora i poruka i naravno – mnogo, mnogo, mnogo dobrog raspoloženja i ljubavnih prilika i neprilika. Leteće poruke kao ptičice non stop, obavićemo gomilu telefonskih razgovora u kratkom vremenskom periodu, čitaćemo štiva koja nam odmaraju mozak i razgaljuju dušu. Lako ćemo malo, malo više ili mnogo flertovati, osmehom i slatkim rečima šarmiraćemo, bićemo kao deca, nesputani i veseli – u kojim god da smo godinama.

Prilično nepriličan dan

Sve je slatko što nas animira, što nas zabavlja, slatko je i šaliti se, slatko je i cmoknuti se, slatko je dopisivati se sa nekim sa osmehom od uha do uha…..Doduše, najslađe je dopisivati se ili flertovati sa više osoba, ali šta sad…..Šta da se radi kad su sve osobe toliko interesantne i teško je odlučiti se samo za jednu….Naravno, ova je Venera dušu dala za sedenje na dve ili više stolica, pa šta da vam kažem – vi ako baš ne morate, nemojte. A ako morate – pa šta da se radi, što se mora nije teško….Sve je za ljude…

Venera će u pohodu kroz Blizance napraviti trigonski aspekt sa Saturnom i Marsom, pa je april ali bukvalno saaaaavršen da se emotivno stabilizujemo u postojećim emotivnim relacijama (to je ako hoćete da uložite malo truda, naravno) a ljubavnih noviteta će biti na sve strane ! U maju iz kvadrata sa Neptunom kreće unazad u svoj redovni retrogradni hod što naravno potencira na tajnim emotivnim pričama, ljubavnim idealizacijama i zaluđivanjima i širom otvara vrata karmičkim ljubavima. Duše će se prepoznati, neki još pre naših rođenja zapisani momenti dogoditi. Rekli smo da ova godina plaća dugove i naplaćuje ih. Banka Univerzuma ne oprašta dugove I ne odlaže ih, ali isto tako – neštedimice daje onima koji su u nekim prošlim inkarnacijama bili “oštećeni”.

Od maja se obnavljaju prekinute veze, vraćaju bivši partneri, a karma puca iz svih oružja donoseći nam u život one koje smo morali da sretnemo, one koji su nam zapisani, one koji će nam dušu izvrnuti naopačke. Neko će doći da ostane zauvek, a neko samo da nam da lekciju I poravna dug.

No, to su teme kojima ćemo se baviti kada dođe vreme, a sada je jedino bitno da znate – I pored težine koja sada evidentno postoji, ulazimo u neuporedivo lakši I optimističniji period. To ne znači da će nam svanuti sutra, ali definitivno se ka izlasku iz tunela ide. A ako ništa drugo, sad ćemo ka tom izlasku ići lakšeg koraka, sa više optimizma I uz više dobrog raspoloženja.  Od ulaska u drugu dekadu aprila – prava Venerina energija se budi.

Polako oštrite jezike i prstiće do tada. Trebaće vam. Budite dobro – narednih nedelju dana je krš krševa – izgurajte to zdravi I normalni – pa ulazimo u jedan opušteniji period. Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3