Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 01.04.2020.

PUTOVANJE – BOLEST

Karta Putovanje želi da potrči, karta Bolest želi da sve stane. Karta Putovanje nosi simboliku Jupitera u Strelcu i vrela je, karta Bolest nosi simboliku Saturna i Meseca u Devici i ledena je. Karta Putovanje je korak, karta Bolest je kamen. Karta Putovanje je dobro raspoloženje i budućnost, karta Bolest je zarozanost, tugaljivost i prošlost. Karta Putovanje je širina, karta Bolest je skučenost.

E, pošto smo naučili ponešto o ove dve karte, sada ćemo da prevedemo šta to tačno znači za nas ovog dana? Znači da ćemo danas, šta god da pokušamo da uradimo, biti sapleteni, zaustavljeni, nešto će nas zakočiti ili usporiti. To ne znači da na kraju nećemo ostvariti ono što želimo, već da nam je put posut preprekama. Znate onu izreku – Preko trnja do zvezda? To bi bila otprilike ta simbolika. Ne znači da ćete juriti za zvezdama baš, Ali znači da danas trčimo trku sa preponama. Naoružajte se strpljenjem u svemu što želite da uradite i postignete, jer će vam trebati.

Ako mislite da će ovo „saplitanje“ biti samo na fizičkom nivou – e neće. Apsolutno se ista varijanta odvija i na mentalnom. To vam je ono – hoćete da budete pozitivni, skakućete po sobi i pevušite neku veselu pesmicu……a onda talas tuge, sećanja, neraspoloženja, loših vesti, melanholije naleti i zapljusne vas. I šta ćemo onda? Pa ništa, onda funkcionišemo po principu – padam, ustajem, nikad ne odustajem. Ne može to zarozavanje da bude toliko jako, koliko mi umemo da se inatimo. Ovaj nas dan testira, ali preteći ćemo.

Miša mu poljubim, iskopajte tu snagu u sebi i ne dozvolite da vas talasi prepreka i mutnih raspoloženja potope. Jer, i ovo danas i ovih dana u nekom će momentu postati samo sećanje. I onda ćemo da se busamo u grudi i govorimo – Ma ja sam bio/bila super! Za mene je to bio mačiji kašalj!

Budite mi dobro. Ovi dani nas najpre mentalno testiraju, hajde da pokažemo da to možemo da izguramo! Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3