Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 06.04.2022.

NESREĆA – PUTOVANJE
Jako smo dugo u periodu koji nam donosi talase nezadovoljstva, apatije, manjka motiva i elana. Više ili manje uspešno svako od nas nosi svoje breme i bori se sa okolnostima i ljudima (a neki put i sa sobom) kako zna i ume. Promene idu sporo i teško, a problemi dolaze brzo i neočekivano.
Svakom je svoja muka najteža, to stoji svakako – ali nemojte misliti da ste usamljeni u teskobama i teškoćama – svako od nas ima nešto što ga jako boli, opterećuje, frustrira – samo je pitanje da li to pokazuje i u kojoj meri ili čuva za sebe.
Živimo u vremenima forme – ulickane, blještave, profiltrirane, našminkane. A suština nije ni malo slatka i jednostavna.
No, da se ovo ne bi pretvorilo u filozofiranje – da mi pređemo na karte dana.
Ovaj dan će nas podstaći na akciju. Neko će se aktivirati sam od sebe, nekog će aktivirati dešavanja i ljudi – i ta aktivacija ne mora da bude nežna i suptilna, već može da bude kroz pritisak, kroz prepreku koja stoji ispred vas, kroz požurivanje od strane drugih, kroz neplanirane događaje, kroz stres i nerviranje.
Dakle, početni impuls za dešavanja čak može biti neprijatan po nas. No, obzirom na karte koje su izašle – umećemo da se prilagodimo i uhvatimo pravac. I ovo jeste i pored svega dobar dan za sve – za sve ono u šta je potrebno uložiti energiju da bi se započelo nešto ili nešto završilo.
Energija ove srede je ustalasana i jaka – ali se da usmeriti na stranu koju želimo. Tako da ovo poslovno može biti plodonosan i produktivan dan. Čak i emotivno može doneti dobra dešavanja, akciju, inicijativu, nova poznanstva i osobe koje vas u trenutku zaintrigiraju i zainteresuju.
Danas bi bilo dobro što više biti i u mentalnom, ali i u fizičkom pokretu. Samo ne treba jurcati – jer su mogući problemi u saobraćaju.
Na žalost, ovaj dan može doneti i međuljudske probleme – svađe, rasprave, tenziju, neugodna dešavanja, nesreće. Ako je moguće, izbegnite da budete uvučeni u ovakve situacije.
Zdravstveno – mogućnost povreda, pritisak, opterećenost krvnih sudova i srca.
Iskoristite maksimalno energiju ovog dana da se aktivirate i pokrenete. Srećno!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3