Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA U NEDELJU 28-OG NOVEMBRA U 22.00

Malo jurim, malo žurim i uglavnom kasnim na sve strane 😀
Ali, čak i kada kasnim – stižem na vreme da uradimo još jednu grupnu energetsku terapiju, da se malo opustimo (a treba nam), da se energetski obnovimo (a treba nam itekako), da pokušamo da probijemo neke blokade (e, to nam tek treba!), da ublažimo po koji bol fizički ili mentalni (daaaaaaaj odmah!)
Dakle, sutra u nedelju u 22,00 vi budite u ležećem položaju, opušteni, isključite telefone, televizore, decu, kućne ljubimce, previše glasni komšiluk (ako ne može baš sve od navedenog, isključite samo telefone i televizore – za ostalo se snalazite). Ako vam je baš ćef – pustite neku laganu muzikicu da vas dodatno opusti i umiri – i sačekajte.
Ja počinjem da šaljem energiju u 22.01.
Energetska terapija traje 30 minuta. Senzacije mogu biti u širokom rasponu – od pospanosti, blagih trnaca u određenim delovima tela, talasa koji prolaze kroz vas – pa do boluckanja, žiganja, peckanja, trnjenja, mučnine, osećaja gorenja ili žestokog hlađenja na određenim mestima. Senzacije mogu biti jako, jako prijatne – ali mogu biti i pomalo neprijatne. Ne mogu da odredim kako će vama biti, ali mogu da kažem da vam energija ni na koji način ne može i neće nauditi.
Prijavljujete se za terapiju lajkovanjem, komentarisanjem ili slanjem poruke. Komentarisati možete i ovde a ako baš hoćete da lupite lajk – onda to možete da uradite na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja. Takodje – na fb stranici Olga SAvic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija.
Postaviću vam još jedno kratko podsećanje sutra, u nedelju – u nekim kasnijim popodnevnim satima
Družimo se sutra, radujem vam se!!!! <3 <3 <3