Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA U PETAK 11-OG FEBRUARA U 22.00!!!

Iiiiii…..evo nas opet da se zajednički energetski resetujemo, da se dopunimo pozitivnim vibracijama, da se pokrenemo i aktiviramo
Večeras u 22 sata radimo još jednu grupnu, besplatnu energetsku terapiju čije će trajanje biti 30 minuta.
U intenzivnom smo periodu, čije je delovanje duboko – u periodu kada menjamo obrasce ponašanja, kada menjamo sebe ali se i sve oko nas takođe menja.
Pokušaćemo da ovim večerašnjim energetskim radom lakše zakoračimo u proces promena, da se brže i bolje pokrenemo, ali i da resetujemo stare obrasce ponašanja i prihvatimo nove načine funkcionisanja.
Zato je ova terapija nešto drugačija od prethodnih. U prethodnim vaša je uloga bila samo primanje energije koju ja šaljem, i puštanje da ona odradi svoj posao. Energija je, kao inteligentna – sama „radila“ na vama, to jest aktivirala ili fizičke ili mentalne bolne tačke i ublažavala, sređivala, sama „čistila“ ono što je najviše zablokirano i zakočeno.

Ovog puta, vaša uloga će biti aktivnija. No, sada ću objasniti redom.

Dakle, par minuta pre 22 sata bićete u opuštenom, poluležećem ili ležećem položaju, sa isključenim telefonima, televizorima, bilo kakvim ometačima ili stvaračima buke. Svima onima koji se prijave – bilo lajkovanjem ili komentarisanjem ove objave, bilo porukama na nekoj od društvenih mreža – na instagram profilima @savicolga i @do_iza_beskraja, na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija – u 22 sata ja ću početi da šaljem energiju.

Onog momenta kada osetite prve talase energije, žmarce, dašak toplog ili hladnog vazduha preko sebe, onog momenta kada osetite da vam se telo iznenada opušta kao da je zaronjeno u toplu vodu ili na topli oblačak – vi ćete u sebi izgovoriti gde i na šta želite da ovu energiju usmerite.

Naravno, ne morate to da uradite. Možete da pustite da energija kao i do sada sama odredi na šta će se kod vas fokusirati. Ali možete i da joj date smernice – pa na primer da kažete u sebi – Usmeravam energiju na rešavanje mojih problema sa kičmom (srcem, pritiskom, krvnim sudovima, migrenama – šta god da vam je bolna tačka). Ili – usmeravam energiju na rešavanje mog finansijskog segmenta. Ili – na rešavanje mojih psihičkih, mentalnih tegoba. Ili – na rešavanje mog emotivnog života….i tako dalje i tako dalje….

E sad, da li to usmeravanje znači da će se mirakulozno taj vaš problem rešiti evo koliko odmah? Naravno da ne. Ali, pokrenuće se proces rešavanja, energija će biti uložena u to. Dobićete taj prvi pokretački momenat. Vaše je da ga prihvatite i gurate dalje u periodu koji je ispred vas.

Ova energija nije magija, to vam je valjda jasno. I ne daje vam gotova rešenja. Ali može da vam da polet, olakšane okolnosti u onim segmentima koji su vam od važnosti.

Pričali smo ranije da sudbinske i karmičke blokade i postavke ne samo ova nego ni jedna energija ne može da reši. Ali može da promeni vaš osećaj prema njima i ukaže vam na pravi put.

Ukoliko vas energija uspava, to je skroz u redu. Ukoliko budete imali boluckanja ili neke neprijatne manifestacije – i to je u redu. Potrudite se samo da sutra tokom dana pijete više vode i ako je potrebno – da se više odmarate i opuštate.

Dakle, večeras u 22!!!

Radujem vam seeeeeeeee <3 <3 <3

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3