Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 10.02.2022.

PISMO – NOVAC

Dan je dobar da se dogovorimo.

Dan je dobar da napravimo poslovni ili bilo koji drugi dil.

Dobar je da rešimo tekuću problematiku i obaveze.

Dobar je da kupimo nešto što će nam koristiti (jes da tu možemo dati nešto više novca, ali vredeće).

Dan je dobar da završimo ili pak pokrenemo papirološka pitanja.

Dan je dobar da čujemo vesti, glas ili dobijemo informacije koje nam ili pogoduju, odgovaraju ili ih pak možemo primeniti u nečemu što nam je od važnosti.

Dobar je da se čujemo ili vidimo sa ljudima koji su nam bitni.

A najbolji je u tom smislu što nosi dosta pozitivne, pokretne, aktivne energije.

E sad, naravno da ne znači da ćete evo baš danas uspeti da složite svaku kockicu na svoje mesto u svim segmentima života. Ali da, znači da ćete imati volje, elana, podstreka, da će misli raditi brzo, da će reči pronalaziti pravi put, da će postojati nadahnuće. Ova energija će svakako biti prisutna. Iskoristite je za ono što volite, za ono što želite, za ono što vam je potrebno da sredite.

Da, biće prostora i za opuštanje i za uživanje u razgovoru ili susretu, za šetnju ili za zabavu – ali nemojte propustiti da makar deo ove pozitivne energije upotrebite u „opipljivom“ smislu.

U prevodu – nemojte dozvoliti da vam dan prođe samo u šajlala fazonu, treba se opustiti svakako – ali treba napraviti i poteze koji su nam za budućnost bitni. Nemojte odlagati ono što vam je važno i što treba uraditi, sada ima dovoljno elana za to!

Naravno da postoji i negativna simbolika svega ovoga – nervoza, unutrašnje treperenje, izbrzanost. Dalje – u jednom trenutku smo kao leptirić, u drugom – kao da nosimo teret celog sveta na leđima. Oscilacije osećanja i raspoloženja. Čas smo optimisti, čas potonemo. Dalje – kazne koje mogu najpre da se vezuju za saobraćaj ili za motorno vozilo, ali i svakojake drugojačije. Dopisi i rešenja u kojima vam traže pare iz ko zna kog razloga, opomene, računi. Teškoće u saobraćaju, sa decom ili sa mlađom populacijom. Nedoumice. Pokušavamo da odredimo šta je u stvari ono što istinski želimo (najpre se vezuje za emotivnu tematiku). Lekarske dijagnoze.

Budite nešto oprezniji u saobraćaju, a danas su moguće i meteoropatske reakcije, alergije ili respiratorne smetnje. Ne preterujte sa hranom jer vam može nezgodno „sesti“ na želudac.

Srećno danas!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3