Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA U PETAK 18.03.2022 U 22.00 H

Večeras imamo još jednu grupnu terapiju – da malo stresemo sa sebe pritisak, teskobe, strahove, da se očistimo od negativnosti i napunimo novom, lepom i svežom energijom – period pred nama je i dalje truckav i nestabilan, dočekajmo ga smireni, fokusirani i u dobrom raspoloženju.
Za one koji ne znaju kako terapija funkcioniše – večeras, neki minut pre 22 sata budite u opuštenom ležećem ili poluležećem položaju, pogasite telefone, televizore, prigušite ili ugasite svetlo, umirite telo i um i i dozvolite energiji da vas preplavi, očisti, odblokira, zaleči, uspava, da vas resetuje.
Ja krećem tačno u 22 sa slanjem i ceo proces će trajati u narednih 30 minuta.
U zavisnosti od toga koliko ste osetljivi i u kakvom se stanju nalazi vaše telo i duh, možete osetiti – hladne ili tople talase, žmarce, toplinu ili pritisak na određenim delovima tela, žiganja, probadanja, mučninu, osećaj da vam se diže pritiak, bolove – da, neke od ovih manifestacija mogu biti neprijatne – ali energija vam ni na koji način ne može naškoditi. Njen je cilj da zaleči, da otkloni blokade, da pomogne onoliko koliko je to moguće – kao što smo to više puta rekli – karmičke i sudbinske blokade i dešavanja ni jedna energija na ovom svetu ne može da probije niti promeni. Ali, može da vam da snagu i volju i drugačiju percepciju – da ono što možete promenite, a ono što ne možete – prihvatite.
Lajkovanjem ili komentarisanjem ove objave, kao i slanjem poruke – na instagram profile @savicolga i @do_iza_beskraja, kao i na fb stranicu Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupu Do iza beskraja – izvorna bioenergija – prijavljujete se za terapiju.
Do večeras! Radujem vam se!!!!
Voli vas vasa energicna Venera sa papilotnom <3 <3 <3