Kaži mi, kaži...

Pun Mesec u Devici 18.03.2022. – nemoj trovati sebe

U petak 18-og marta u jutarnjim satima imaćemo pun Mesec na poslednjim stepenima Device. Pun Mesec donosi kulminaciju I uvodi nas u period završetaka po određenim pitanjima, ponašanjima, odnosima.

Sama opozicija Sunca I Meseca donosi raskorak između racionalnog I emotivnog, disbalans I teško postizanje ravnoteže između onoga što želi I što govori mozak I racio I što želi I govori duša, srce. Pošto je pun Mesec kulminacija nesvesnog, osećajnog, strahova,  te emocije pokazuju tendenciju da se otrgnu, da izlete I da nas preplave.

Pošto znak Device govori o bolestima – fizičkim I mentalnim, zdravstvenom stanju, uslugama, majstorima, poslovnoj svakodnevici I obavezama, odnosu sa onima sa kojima se na dnevnoj bazi susrećemo, pošto se njegov uticaj vezuje za creva I probavu, ali I za to koje navike gajimo I kako se odnosimo prema svom telu I umu – u narednom periodu možemo očekivati porast strahova I anksioznosti, možemo očekivati mentalni disbalans, preterano razmišljanje I nemogućnost da odredimo dalji put I rešenje za situacije u kojima smo. Možemo očekivati pojačavanje strahova vezanih za posao i materijalnu sigurnost.

Prosto rečeno, um I telo će se lako “prljati” negativnim sadržajima koji su oko nas, ali I onima koji dolaze direktno iz našeg podsvesnog, nesvesnog. Takođe, možemo očekivati virusne, bakteriološke infekcije, trovanja, probleme sa probavom ali I nedefinisane zdravstvene tegobe kojima ne možemo da odredimo pravi uzrok niti dijagnozu. Isto tako – kvarenje namirnica, probleme sa tehnikom I uređajima koje koristimo na dnevnoj bazi. To mogu biti mali kućni aparati, ali I vodovod, a posebno svi aparati koji rade u kombinaciji struja – voda, struja – gas, struja – naftni derivati. Uskomešane odnose na radnom mestu, podmetanja, manipulacije, netačne informacije.

Ovo gore napisano je suština. Naravno da će na svakog od nas dejstvo biti drugačije – neko će imati tenziju na poslu, neko probleme sa majstorima, neko zdravstvene tegobe, neko zabrinutost za budućnost i uplašenost, a neko oscilacije na emotivnom planu.

Ono što mi možemo uraditi za sebe jeste – da prestanemo da se trujemo sadržajima koji nam dolaze IZ OKOLINE – dakle, batalite senzacionalističke vesti i naslove koji vrište i seju strahove i lažne informacije. Trovači mogu biti i osobe sa kojima smo u nekom tipu odnosa – partnerskom, prijateljskom, porodičnom, poslovnom.

Okrenite se očuvanju svog duševnog i mentalnog mira, kontrolišite navike, bacite se na sređivanje i generalku sebe, svog stana, radnog mesta. Šetajte, bavite se fizičkom aktivnošću, družite se sa osobama sa kojima se razumete i sa kojima se smejete i opušteni ste. Takođe, razmislite da li je vreme da izađete iz nekih toksičnih odnosa, kojeg god tipa oni bili. Ovo poslednje ne znači da treba bilo šta presecati kao sekirom – ali treba se suočiti sa činjeničnim stanjem i napraviti plan o „izlasku“ i oslobođenju. Isto tako – smirenje može donositi i okrenutost ka duhovnom planu.

Postaviću kasnije u pričama na instagramu i fb stranici – šta će ovaj pun Mesec aktivirati svakom podznaku.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3