Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA U PETAK 25-OG FEBRUARA U 22.00 H

I večeras ćemo se energetski družiti na još jednom tretmanu

Sami vidite koliko se svet i sve oko nas talasa i menja a jasno vam je da i nas te promene „rade“, bruse nas spolja i iznutra…

Proces promena je nezaustavljiv, na različite načine i u različitim segmentima prolazimo kroz njega.

Ove terapije su, između ostalog – namenjene da vam pomognu da na lakši i jednostavniji način prođete kroz njih, da donesu spokoj na mesto nemira, da vas opuste, da deluju na vaše energetsko telo i na čakre i time pomognu i kod nekih fizičkih i zdravstvenih tegoba.

Kao što sam to već više puta ponovila – energija nije magija. Ona neće mirakulozno da reši vaše probleme – jer to je vaš posao, ali će vam dati nove uvide, novu energiju, novu snagu i podstrek da se pokrenete. Daće vam elan, motiv i više mira – vaše je sve ostalo. Kada je zdravstveni segment u pitanju, svakako je da će vam doneti poboljšanje i da će „raditi“ na vašim bolnim tačkama i doneti poboljšanje – ali to ne znači da ćete njome rešiti sve svoje tegobe.

Energija ne daje gotova rešenja na tacni, ali može da vam da polet, čak i olakšane okolnosti u onim segmentima koji su vam od važnosti.

No. Večeras, neki minut pre 22 sata budite u opuštenom, ležećem ili poluležećem položaju, isključite sve ono što bi vas moglo ometati i uznemiravati i sačekajte mene. Terapija počinje tačno u 22 i trajaće 30 minuta.

Kao i prošlog puta – možete da budete pasivni i da dozvolite energiji da sama radi na vama tamo gde ona „smatra“ da je najpotrebnije. A možete i aktivno da učestvujete, time što ćete je usmeriti na ono što vi želite – na određenu životnu situaciju, problem, zdravstvenu tegobu – time što ćete kada osetite prve žmarce, strujanja, toplotu ili talas opuštenosti – u sebi izreći, na primer „usmeravam energiju na stabilizaciju mog finansijskog sektora“ i tako dalje i tako dalje….

Što se manifestacija prilikom terapije tiče – one mogu ići od opuštenosti, pospanosti, žmaraca u celom telu ili u određenim delovima tela, može biti čak i boluckanja, talasa toplote ili hladnoće, u nekim slučajevima čak može doći do mučnine, preznojavanja, osećaja da vas nešto pritiska ili steže.

Sve je ovo ok i normalno je. Tokom sutrašnjeg dana pokušajte da pijete više vode i ako osećate potrebu – više se odmarajte.

Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem ove objave, komentarisanjem ili slanjem poruke – na instagram nalozima  @savicolga ili @do_iza_beskraja, na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija.

Dakle, večeras smo zajedno u 22.00!!!!!

Radujem vam se!!!!!

NAPOMENA – nisam zaboravila na terapije u trajanju od mesec dana – već koliko sutra biće obaveštenje i na tu temu

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3