Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 24.02.2022.

DAR – LJUBAVNICA

Opa! Dve Venerine karte….pa čujte, ovo i nije tako loše….
Apsolutno ne znači da će danas ama baš sve da se posloži onako kako nama odgovara, ali znači da ćemo sa svim što se postavi ispred nas (ili u nama) umeti da se na neki lakši način odnosimo, ophodimo, izborimo.
Jer ovog četvrtka ipak želimo da ono što je dobro, lepo, slatko stavimo na prvo mesto. Naši problemi će verovatno biti i dalje tu, naše nedoumice, brige i strahovi takođe ali danas se ili nećemo fokusirati na njih ili ćemo jednostavno uzeti predah od svega i više primećivati lepotu oko nas. Dakle – danas bolje raspoloženje, danas više osmeha i radosti.
Pa će se tokom ovog dana lako izgladiti neke situacije, lakše ćemo doći do rešenja a moguće je itekako da se otvore i neka fina dešavanja kojima se baš nismo nadali (ili se jesmo nadali, ali smo mislili da od te naše nade nema leba). Dan je dobar za komunikaciju, za dogovore, dobar je da se pokrenemo po pitanjima koja su nam od važnosti. Nije važno koji je segment – bitno je da ćemo imati energiju da ga rešavamo.
Takođe, dan je dobar za flertovanja, zaljubljivanja, sitne znake pažnje, poklone, dobar je za nove početke u emotivnim pričama. Sve što pokrećemo u bilo kom životnom sektoru imaće jak početni momenat i dobru energiju koja nosi.
A šta je mana ovih karata? Pa – lenjost i preterivanje. Onaj osećaj kad se učlovite i ušuškate i samo želite da jedete, pijete, uživate. Ono kada se previše opustite zato što dan ide kako treba ili zato što ste dobro raspoloženi – pa lako razbacujete novac, lako obećavate, povlađujete sebi.
Najbolje bi bilo kada bismo iskoristili sve prednosti koje nam ovaj četvrtak daje – pokrenuli sebe i situacije koje su nam bitne i istovremeno uživali u okolnostima koje nam idu na ruku. Vedriji i sa više radosti kročili kroz lepi dan koji je pred nama.
Budite dobro i uživajte (ali ne preterujte), srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3