Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 30.11.2022.

PORUKA – GUBITAK
Ušli smo u dan/dane kada reči umeju da kao metak izlete iz usta….a isto tako umeju i da povrede. Možda ih nismo odmerili, možda nismo želeli da ih odmerimo i o njima razmislimo pre nego što ih kažemo, a možda smo i sami na povredu odgovorili željom da ubodemo, povredimo.
Energija je povišena ovih dana, neke stare tenzije ključaju pod površinom, stara pitanja i teme nas podsećaju na sebe, stare sumnje, nesigurnosti, strahovi i povrede – i očas posla jedna reč može povući drugu, druga treću….i rasprava je tu. A karta Poruka trči ka karti Gubitak….jasno vam je da u nekim slučajevima sve izrečeno može dovesti do velikog problema, pa i odvajanja u odnosima koji su vam od važnosti.
S druge strane, karte ukazuju i na nervozu i ubrzanost, žurbu koja dolazi zbog nestabilnosti i promena u planovima i dogovorima, ukazuju na kvarove, na probleme u drumskom i internet saobraćaju, ukazuju na povrede kojima smo ovih dana skloni, ukazuju na nesporazume i gluve telefone, ukazuju i na sklonost ka preljubi, prevari, na tajna domunđavanja, ali i na potrebu da pobegnemo od realnosti kroz alkohol, opijate. Vreme nam danas previše brzo klizi iz ruku ili ga pak mi gubimo kroz ljude ili okolnosti koje nas zamajavaju i donose nam distrakciju.
Ima li onda ovde bilo šta dobro? Pa naravno da ima. Jer, kao što sam rekla – energija je tu, visoka – do nas je da je usmerimo i iskoristimo. Pa tako danas možemo biti vrlo aktivni, brzi, hitri – mozak će nam raditi sto na sat i neka rešenja koja su nam potrebna će se aktivirati. Umećemo da pokrenemo i sebe i druge, a umeće i oni da pozitivno aktiviraju nas. Neke zaglavljene komunikacije će se baš danas pokrenuti, neke situacije koje su bile odlagane ili na čekanju.
Budite vi meni dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3