Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 04.07.2022.

SREĆA – TUGA
Eto ti sad….karte kao da kažu – ovaj je dan, kao i sam život – jedan veliki zbir sreća i tuga, belog i crnog – ne može jedno bez drugog.
Karta Sreća je vrlo materijalna, karta Tuga – vrlo emotivna. I eto gde će danas naši prioriteti biti, eto ka čemu ćemo se okretati i čime ćemo se baviti.
I ni u jednom ni u drugom segmentu danas izgleda neće biti „čistih“ situacija – da je samo belo ili samo crno.
Zato ćemo danas umeti da se dokažemo na poslu, da pokažemo šta znamo i umemo, umećemo da završimo stavke koje su nam bitne, umećemo da privučemo pažnju i da pronađemo rešenje za neke situacije, obaveze, dogovore. Da li ćemo biti baš u potpunosti zadovoljni ostvarenim? Pa, izgleda da ne. Na primer – možemo smatrati da nismo dovoljno cenjeni, možemo biti nezadovoljni svojim pozicijama ili finansijskim statusom. Možemo zaraditi, ali izgleda da će ti novci samo proći kroz naše prstiće. Može da se desi da ostvarimo mnogo toga danas, ali da nas baš ono što nam je najbitnije – zaobiđe, ili da ostane „za neki drugi put“. Možemo napraviti dogovor, ali nekom stavkom tog dogovora baš i nećemo biti oduševljeni. U suštini, i pored vrlo dobrih poslovnih rezultata i našeg funkcionisanja na poslu danas – nešto će nas bosti u mozak ili nas opterećivati.
Kada pričamo o emocijama, situacija je naravno vrlo slična. Samo zavisi u kakvom ste emotivnom statusu – ukoliko ste u partnerstvu, dosta toga će ići kako treba osim te jedne stavke ili pitanja koje vas čini nezadovoljnim, koje donosi neugodan osećaj u stomaku i uzburkane misli. Ukoliko ste sami – teret samoće ćete posebno osećati i danas, ali i u danima koji su pred nama. Da, postoje šanse da se nešto dešava – da bude poznanstava, kontakata, druženja i zabava, nekih situacija koje vas dignu na neko vreme, ali se nakon toga vratite u stavku „usamljenost i nezadovoljstvo“. Karta Tuga je vrlo povezana sa prošlošću, pa ovi dani mogu doneti talase prisećanja, sentimentalnosti, žaljenja.
I takooooooo…..pred nama je jedan malo crn, malo beo dan. Malo sreće, malo tuge, malo slatko, malo gorko….Baš kao što je i život.
Budite vi meni dobro, srećnooooo!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3