Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS, U PONEDELJAK 16-OG MAJA U 22.00 H

 

Jutros smo imali pomračenje i pun Mesec u znaku Škorpije – ušli smo u fazu intenzivnog pročišćenja, izbacivanja toksičnih ljudi, uverenja i odnosa iz našeg života, ušli smo u fazu kada naše greške izlaze na površinu i traže od nas da se suočimo sa njima, svesno i bez bežanja od odgovornosti, ušli smo u fazu jakih transformacija naših ličnosti i karaktera.
Iz tih razloga je večerašnja energetska terapija smišljena i koncipirana da pokuša da vam pomogne u tom procesu, da vas pogura a istovremeno vam da mir da se suočite sa svim situacijama, pa i sa sobom.
Neki minut pre 22 sata budite u opuštenom, ležećem ili poluležećem položaju, prigušite ili ugasite svetla, isključite izvore buke i sačekajte mene.
Slanje energije kreće u 22.00 i terapija će trajati 30 minuta.
Neko će zaspati odmah, neko će osećati tople ili prijatno sveže talase po telu, neko će imati žmarce, trnjenja a neko može osećati i bolove, žiganja, pritisak na određenim delovima tela, mučninu. Sve ovo je potpuno normalno. Vaše je samo da se prepustite i da imate poverenja. Ne morate siliti sebe da ostanete budni i ne morate analizirati sve ono što vam se dešava. Prepustite se.
 Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem, komentarisanjem – na instagram nalozima @do_iza_beskraja i @savicolga, na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom, ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija.
Ukoliko budete želeli, možete posle terapije ili tokom sutrašnjeg dana podeliti svoje iskustvo sa mnom i poslati mi poruku.
Radujem vam se!!!! <3 <3 <3