Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 17.05.2022.

PISMO – IZNENADNA SREĆA

Karte obećavaju dan ispunjen aktivnostima. Biće tu dosta reči, susreta, sastanaka, informacija, pokretanja. Doduše, zbog simbolike karata – mora tu biti i nervoznih momenata, žurbe, preokreta i promena u planovima.

Želećemo neke situacije (ili ljude) da ubrzamo, da pokrenemo što pre ili što pre završimo – pa i mi sami možemo biti impulsivni i nepredvidivi. Razmišljaćemo u jednom pravcu a onda u treptaju oka promeniti planove i krenuti drugim. Kao da je i nas uhvatilo nestrpljenje i neizdrž.

Dan je dobar da pronađemo rešenja za situacije koje su nam bile komplikovane. Da dobijemo informacije koje će nas iznenaditi – uglavnom pozitivno, mada je moguć početni šok ili stres. Dobar je da se brzinski dogovorimo sa onima koji su nam bliski i provedemo neko vreme zajedno. Dobar je ukoliko treba da „predstavimo“ sebe jer smo rečiti i sa dobrim idejama. Dobar je da saznamo nešto što nam je bilo nepoznato ili skriveno od nas. Dobar je da nam se ničim izazvano jave neke osobe ili da naletimo na njih – nije važno koji je životni segment u pitanju, bitno je da će to biti kompletno iznenađenje. Dobar je da isplaniramo svoje postupke za naredni period, da razmišljamo o tome šta bismo mogli uraditi ili promeniti.

Nije dobar ukoliko se nadamo mirnom i opuštenom danu – toga teško da će biti, jer ovo su karte naglašene mentalne i fizičke aktivnosti. Nije dobar za one koji su osetljivi na promene vazdušnog pritiska, koji imaju problem sa krvnim sudovima ili su skloni anksioznosti.

Dan provedite u pokretu. Energija je mnogo intenzivnija nego u prethodnom periodu i potrebno ju je „trošiti“ – bolje kroz dela, nego kroz reči.

Budite vi meni dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3