Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS, U UTORAK 23-EG AVGUSTA U 22.00 H

Takvi su dani, meseci, godine – svima nam je potrebno opuštanje, resetovanje, svima nam je potrebno da povratimo makar deo energije koju iz nas izvlače dešavanja, ljudi, brige, vreme.
Zato ćemo večeras imati grupnu energetsku terapiju – da pokušamo da olakšamo sebi, da se smirimo i da sa više pozitivne energije funkcionišemo na dalje.
Neki minut pre 22 sata budite u opuštenom, ležećem ili poluležećem položaju, prigušite ili ugasite svetla, isključite izvore buke i sačekajte mene.
Slanje energije kreće tačno u 22.00 h i terapija će trajati 30 minuta.
Neko će zaspati odmah, neko će osećati tople ili prijatno sveže talase po telu, neko će imati žmarce, trnjenja a neko može osećati i bolove, žiganja, pritisak na određenim delovima tela, mučninu. Sve ovo je potpuno normalno. Vaše je samo da se prepustite i da imate poverenja. Ne morate siliti sebe da ostanete budni i ne morate analizirati sve ono što vam se dešava. Opustite se.
Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem, komentarisanjem ili slanjem poruke. Sve ovo možete uraditi na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja. Ne budite lenji – ukoliko znate osobu kojoj bi prijala ova terapija, preporučite joj da se uključi.
Posle terapije ili tokom sutrašnjeg dana podelite svoje iskustvo sa mnom i pošaljite mi poruku.
Radujem se našem večerašnjem druženju i „energizovanju“ 😀