Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 23.08.2022.

 

NEŠTO NOVCA – SUDIJA
Kada god u dnevnom otvaranju vidimo kartu Nešto novca, znamo da će biti nervoze, napetosti, „treperenja“ u stomaku, a znamo i da će nam mozak raditi punom parom. Isto tako – Nešto novca donosi baš to – nešto para u našem novčaniku. Mogućnost za zarade postoji, očekivali ih ili ne – ali to nisu neke ogromantne pare – već pre varijanta da bude dovoljno da se pokupuje ono što je najosnovnije, da se pokriju neki troškovi i plate računi. I tih troškova može biti danas – planiranih i neplaniranih – najpre vezano za kuću ili za članove porodice.
Zdravstveno – osetljivost stomaka, kože, sitne povrede.
Sudija dovodi stvari u balans, pravi ravnotežu unutar nas a daje i dovoljno energije da se jednostavnije izborimo sa spoljašnjim okolnostima – onima koje su nam i donele napetost i nervozu. Daje mogućnost da podignemo ručnu kočnicu i zaustavimo se u situacijama u kojima nas neko iritira, provocira, podbada.
Zbirno – ovo je dan u kojima ćemo se susretati sa izazovima i provokativnim situacijama – bilo vezano za posao, novac, emotivne, poslovne ili porodične odnose. Početni momenat daje jak impuls da odreagujemo brzinski, ali sa malo truda – možemo pronaći model ponašanja koji nije toliko impulsivan, već odmeren i naravno – daje nam jednostavnije rešenje.
Danas su moguće kritike, kazne, lošija ponašanja u saobraćaju, nervoza u međuljudskim odnosima, gomila sitnih i iritirajućih obaveza. No, sudeći po kartama – umećemo mi da se izborimo sa tim energijama i dovedemo sebe u ravnotežu…..
Budite vi meni dobro, srećnoooooo!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3