Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS, U UTORAK 25-OG JANUARA U 22.00 H

 

Večeras, u 22.00 imaćemo još jednu besplatnu energetsku terapiju.
Nije ovaj dan izabran bez razloga – kada je Mesec u Škorpiji i kada postoji potreba da zaronimo u najdublje kutke svoje duše i iščistimo sav mulj koji se nakupio.
Svesna sam koliko je period u kojem smo težak…..i koliko nam teškog još dolazi i zaista ću se truditi da što pre pokrenem i jednomesečnu terapiju. Nisam bila ažurna sa postavljanjem utisaka onih koji su prisustvovali prethodnoj – i gledaću da to u narednim danima ispravim.
No. Večeras, neki minut pre 22 sata budite u opuštenom položaju, isključite telefone, televizore, ljude…..misli znam da nećete moći da u potpunosti izbrišete, ali ili ih utišajte ili ih pustite da idu ka nečem lepom…
Ja u 22 sata počinjem da šaljem energiju ka vama i to slanje će trajati narednih 30 minuta.
Opustite se i uživajte, resetujte um, telo i dušu. Ukoliko energija pokrene mentalne sadržaje koji vas bole – isplačite se za sve pare. Ukoliko imate fizičke senzacije – najpre u smislu bolova u određenim delovima tela ili neugodnosti bilo koje vrste – javite mi, da probamo da odredimo gde je pravi koren tih bolova
Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem, komentarisanjem ili slanjem poruke – bilo na instagram profilima @savicolga ili @do_iza_beskraja, ili na fejsbuk stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija.
Budite vi meni dobro, a ja se jako radujem našem večerašnjem druženju <3 <3 <3