Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 26.01.2022.

PUTOVANJE – LOPOV

Znaš li kuda si pošao? Znaš li šta želiš, šta hoćeš? I najbitnije – znaš li zaista kako se osećaš?

Toliko je teško definisati i dati pravi odgovor na bilo koje od ovih pitanja jer nam karte i danas pokazuju jedan neobičan energetski miks.

Putovanje – akcija, impuls, potreba da se nešto uradi, definiše. Lopov – magla. Tako da slobodno ovoj sredi možemo dati simboliku – guske u magli.

Potreba da završimo sa nekim situacijama, poslovima, obavezama – postoji. Želja da napravimo konkretne poteze koji bi promenili situaciju ili je pokrenuli – postoji. Jer Putovanje je srčanost, odvažnost i potreba za akcijom. Međutim, ono na šta ćemo naleteti u tim našim pokušajima završavanja, pokretanja, definisanja, raščišćavanja jeste Lopov, karta koja zamagljuje, raspršuje, dovodi naše želje u sukob sa konfuzijom, nejasnoćama, mutnim okolnostima…ili pak mutnim unutrašnjim osećajima.

Simbolika – odlaganja, komplikovanja, prolongiranja. Takođe – nesporazumi, nerazumevanje, velike promene raspoloženja (u jednom trenutku smo dobro, u drugom nam se u glavu uvlače mutne misli, brige), mentalna i fizička preopterećenost, napetost. Nepovoljno za donošenje konkretnih i važnih odluka, nepovoljno za ulaganja i baratanje novcem, nepovoljno za saobraćaj.

Zdravlje – temperature, virusi, bakterije, problemi sa pritiskom, cirkulacijom i krvnim sudovima, glavobolje.

U ovom danu možemo upasti u situaciju da po nekom pitanju ne vidimo rešenje i da smo iz tog razloga opterećeni i zabrinuti. To može dovesti do povlačenja, zatvaranja u sebe – ali isto tako može dovesti i do provala besa.

Naravno, kao i uvek kada su nam ovakvi dani na tapetu – potrebno je nešto uraditi za sebe. Opustiti se, šetati, čitati ili gledati dobar film, meditirati i okružiti se ljudima koji pozitivno deluju na nas, onima čije će nam prisustvo pomoći da smanjimo unutrašnji pritisak.

I naravno – verovati. Verovati da put i rešenje za sve postoji, bez obzira na to što je trenutno prekriven maglom. Baviti se onim stvarima koje možemo da rešimo, truditi se da ispoštujemo ono na šta smo se obavezali. A sve ostalo – biće i rešiće se kada mu dođe vreme, to je izvesno.

Budite mi vi dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3