Kaži mi, kaži...

GRUPNA  ENERGETSKA TERAPIJA U TRAJANJU OD MESEC DANA

 

Pošto su učesnici prethodne jednomesečne terapije bili zadovoljni njenim učinkom (neke od poruka imate u slikama), rešila sam da vam ponovo dam mogućnost da svake večeri dobijete svoju „dozu“ energije.
Terapije će krenuti u sredu, 8-og decembra u 22.01 h – tada će biti prva, a poslednja će se održati u nedelju, 9-og januara. Jedini dan koji ćemo preskočiti je 31-i decembar. Badnji dan i Božić se neće preskakati – bilo da ste katolik pa je to u decembru ili pravoslavac pa je to u januaru.
Vaša je volja da li ćete učestvovati svakodnevno, to jest svako veče – ili ćete zbog obaveza i drugih ličnih prioriteta – po koje preskočiti. Vama se energija svakako šalje i u tim danima i naravno da dolazi do vas i imaće svoj učinak – samo je pitanje da li ćete je osetiti, pošto ćete biti zaokupljeni drugim stvarima.
Kao i prošlog puta, cena je simbolična – 1000 dinara za one koji žive u Srbiji i koji uplatu vrše na Olga Savić, Astro studio, Beograd 265-1610310005000-56, a 10 evra za one koji žive u inostranstvu i koji uplatu mogu izvršiti Western Unionom, medjunarodnom uputnicom ili Moneygramom na Olga Savić, Beograd, Srbija.
To što ćete lajkovati ili prokomentarisati ovu objavu, ne znači da smatram da ste se za ovaj tip terapije prijavili. Oni koji žele da se prijave i učestvuju, neka mi pošalju poruku – bilo na fb profilu, bilo na stranici Olga Savić, Astro studio Venera sa papilotnom, bilo na jednom od instagram naloga – @savicolga i @do_iza_beskraja.
Ja ću prokomentarisati da je prošla terapija i slanje energije vama prijalo i meni – pomoglo mi je da prevaziđem neke teške situacije kroz koje sam u tom trenutku prolazila i dalo mi je polet i elan da se podižem i nastavljam.
Nadam se da ćete u radu sa mnom uživati i da će vam energija biti od pomoći – da lakše gurate kroz ove naporne dane, da se opustite, da skinete neke terete i blokade sa sebe, da otvorite sve ventile i isplačete se kao nikad do sada i sperete talog težine koji postoji na vašoj duši, da pokrenete sebe i situacije koje su vam od važnosti, da funkcionišete sa više poleta, zadovoljniji i srećniji.
Radujem vam se <3 <3 <3
Voli vas vaša „energična“ Venera sa papilotnom <3 <3 <3