Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 30.11.2021.

ISTINA – SREĆA
Kažu – ko u čuda veruje, taj čuda i stvara…..Pa da li je to baš baš tako? Iza onoga što mi doživljavamo kao „čudo“ obično stoji mnogo uloženog vremena i truda, mnogo neodustajanja, mnogo dizanja iz pepela.
Isto tako, iza onoga što mi doživljavamo kao srećni preokret sudbine – stoji milion i jedan putić kojim ste skrenuli i pogodili put i dva miliona stramputica koje su vas vratile na početak.
Ni čudo ni srećni preokreti nisu se dogodili sami od sebe, niti su se desili zato što ste mislili pozitivno….kad bi sve bilo tako lako pa gde bi nam bio kraj? Svako čudo i srećni preokret sudbine kraj su slagalice koje ste slagali ko zna koliko dugo unazad….
No. Zašto pričam o čudima i srećnim preokretima? Pa zato što evo baš danas – neke od vas to može „potrefiti“. Sve? Ne. U kojoj meri? Pa, ne znam – u onoj u kojoj vam je namenjeno. Ali, ovaj dan blagosilja srećom. Neko će dobiti punu vreću sreće, a neko trunčicu. Jer, ovaj dan daje nagradu za MINULI RAD. Obratite pažnju – karta Istina gleda u levo, gleda u PROŠLOST. I nakon nje dolazi karta Sreća, da daruje.
Zato će se neki vaši potezi i napori iz prošlosti danas isplatiti. Nekom kroz posao, kroz finansije, nekom kroz emotivnu, porodičnu situaciju. U svakom slučaju, ovaj dan će doneti talas pozitivnije energije i „dići nas“. Doduše, neke će taj optimizam i pozitivna energija dići više nego što bi trebalo pa će biti skloni preterivanju – u trošenju, u hrani, hedonizmu….ali dobro, i to je za ljude.
I jedan savet za kraj – ne samo za današnji dan već za uvek – ono što je do nas jeste da se trudimo i da damo sebe stopostotno – u poslu, u odnosima bilo koje vrste. Rezultati nisu u našim rukama, već u rukama sudbine. Ali time što se trudimo, otvaramo vrata za „čuda“ i „srećne preokrete sudbine“ – ako ne sada, a ono u nekom drugom momentu….
Budite mi dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3