Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 15.09.2021.

PUTOVANJE – SMRT
Kao i uvek kada u dnevnom otvaranju izađe karta Smrt, potrebno je dati objašnjenje – ovo je karta težine, blokade, prepreka, vremena, odgovornosti, stagnacije, karme, transformacije, problema sa kostima, zubima, zglobovima. Ne označava automatski fizičku smrt. Pošto smo to rešili, hajmo dalje….
Ako postoji karta koja govori o ogromnoj energiji, pokretu, optimizmu, ludom adrenalinu – to je karta Putovanje. No, ako postoji karta koja govori „dalje nećeš moći“ – to je karta Smrt. I šta ćemo sad? Hoćemo li da dajemo gas ili da kočimo? U suštini, i jedno i drugo. Probaću da na najkraći mogući način napišem simboliku….
– želiš nešto da uradiš, zaista želiš. Treperiš od te želje. Ali te je strah šta će tvoj postupak doneti. Zato kočiš samog sebe.
– ceo dan ćeš juriti, đa obaveza ova, đa obaveza ona. Mnoštvo dešavanja koje traže tvoju punu pažnju. Kada dođe popodne i veče – samo ćeš se sručiti, bez trunke energije.
– putovanje koje si planirao se odlaže. Ili – odlaziš, ali usput moraš da završiš sto stvari i krećeš na put mrtav umoran.
– ono što hoćeš da uradiš, ne može. Nalećeš na zatvorena vrata. Ako je u pitanju papirologija ili moraš da odeš do neke ustanove – ili će te vratiti ili ćeš morati da se natežeš da bi završio ono po šta si pošao.
– problem sa kolima, problem u saobraćaju, postoji velika potreba za pojačanim oprezom.
– kašnjenje svake vrste, koliko god da se lomiš da stigneš ili uradiš nešto na vreme
– problemi sa konekcijama – sa telefonom, sa internetom, računarom. Takođe, problemi u komunikaciji sa drugima – čas sve funkcioniše, čas ne funkcioniše ništa.
– energija koja se brzo diže u bilo kojim relacijama – problem je u tome što to brzo „dizanje“ može da označi i upadanje u konflikte, rasprave, svađe.
– dosta ti je svega i želiš da te danas svi ostave na miru. Ne možeš da podneseš huku i buku – udaljavaš se, distanciraš, usamljuješ.
– prilikom vežbanja se možeš povrediti. Isto – nagli pokret dovodi ili do ukočenosti, ili do istegnuća nekog mišića, tetive, zgloba. Takođe – brzina jednako pad.
I tako……Ja bih volela da kažem da je danas jednostavan dan, ali nije. Mnogo energije ćemo ulagati, dešavanja oko nas će nas crpiti. Takođe, naš unutrašnji balans će biti teško postići.
Ovo je dan vruće – hladno. A kada bilo koji predmet izložimo prvo vrelini, a onda hladnoći – jasno vam je šta se može dogoditi. Pukotine, pucanje. Zato nas ovaj dan krcka.
Balansirajte. U trenucima kada stvari krenu u nekom bezveze pravcu, ili se sklonite da povratite mir, ili prošetajte, uzmite par momenata za sebe.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3