Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – 02.02.2022.

PORUKA – POSETA

Karte su očigledno zanemarile to što je danas Mesec u znaku Riba – iskreno, ja sam očekivala da recimo izađe karta Nada ili Lopov ili Sveštenik – i da baci akcenat na intuiciju, na maštovitost, na kreativnost, na duhovnost, na sanjarenje, na tajne i sve nešto slično tome….ali cvrc.

Karte su ipak u fokus stavile – akciju, konkretnu akciju, pokret, dogovore, susrete, sastanke. Kao da poručuju – ok, slobodno nek ti intuicija radi, imaj magične snove i niko ti ne brani da u nekim delovima dana odlutaš u maštarenje, planove ili daleke predele – ali danas je mnogo važnije ono što će se u realnosti desiti, ono što ćeš reći ili prećutati, ono što ćeš pokrenuti.

Sudeći po kartama, ova sreda jeste važan dan – jer sve ono što pokrenemo (bilo da su u pitanju nova dešavanja ili stare teme) obećava uspešan razvoj i završetak. E sad, ja ne mogu da vam obećam da ćete sve to što pokrenete završiti baš danas, ali ćete u zavisnosti od situacije – u bilo kom vremenskom periodu da to privedete kraju – biti zadovoljni.

Put vas danas može odvesti na stranu koju niste planirali – ali će se ispostaviti da je to baš trebalo tako da se dogodi. Ili – povući ćete potez koji je netipičan za vas, sami sebe iznenaditi – i to će se opet pokazati kao prava stvar.

Ovaj dan donosi mnogo kontakata, planiranih i neplaniranih. Susrete oko kojih ste se dogovarali ili ih uopšte niste planirali. Komunikaciju sa osobama koje su iz ovog ili onog razloga bitne za vas. Donosi usluge koje činite drugima ili drugi vama, neki tip podrške ili pomaganja. Donosi da čujete važne vesti, informacije, da vidite osobe koje su vam značajne. Donosi mnogo kontakata i akciju, mnogo pokreta i dešavanja. Sve u svemu – ne izgleda ovo loše.

Izgleda da ćemo, kako ova sreda bude odmicala – biti u sve većim aktivnostima i što je najbolje – ispada da se nećemo loše osećati u svemu tome.

Napomena – pošto nam kartom Poseta vlada između ostalog i Mesec – moguće je da imamo par oscilacija raspoloženja tokom dana. No, ipak – pozitivna simbolika ostaje.

Znači, danas nam je dan za razmrdavanje i delanje. Pa hajde onda – u akciju! Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3