Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 03.02.2022.

IZNENADNA SREĆA – PISMO
Hm….energija danas do nas dolazi u talasima. Ako ste započeli dan tunjavo, poluuspavano, zamišljeno ili pak nervozno i u žurbi da stignete na posao ili da stignete da uradite ono što imate – uopšte ne mora da znači da ćete ostati u takvoj fazi kroz ostatak dana, ne!
Iznenadna sreća donosi preokrete i to one na koje nismo pripremljeni, koje ne vidimo, koji se kriju iza ćoška spremni da se zalete na nas i kažu „BU!“ Pismo je s druge strane baš pozitivna karta – koja nosi simboliku Svetog Duha, anđeoskih energija, pozitivnog talasa i inspiracije.
Pa nas tako danas očekuje priliv novih ideja, kreativnosti ali i užasno jake intuicije. Razmišljamo brzo, delamo brzo, u stanju smo da se prilagođavamo okolnostima i ljudima sa kojima smo u kontaktu. Sve rešavamo u hodu, posle početne napetosti. Imamo jače faze optimizma nego u prehodnom periodu. Ja ne mogu da vam obećam čuda danas jer bilo bi potpuno nerealno da sedam milijardi ljudi na ovoj planeti u istom danu doživi čudo (osim ako nas ne razbuca kometa ili nam slete vanzemaljci pa da se svi zajedno čudom čudimo) – ali mogu da kažem da će svako od nas makar u nekom delu ovog dana osetiti priliv energije, pozitivnosti, osetiti dašak promena.
Dan je odličan za rešavanje pravnih, zakonskih i papiroloških problema – starih i novih. Odličan je za dogovore i komunikaciju svake vrste i u bilo kom segmentu. Odličan je za ideje, kreativnost i rešenja koja nam onako, sama od sebe bupnu na pamet. Odličan je za iznenađenja velika i mala, za sreće – one manje i one veće.
Ima srećnika koji će danas svoju sreću potvrditi i igranjem igara na sreću. Ima srećnika koji će danas rešiti neku papirologiju, dokumentaciju, dozvole i konačno odahnuti. Ima srećnika koji će čuti glas koji će ih iznenaditi, obradovati a može da se desi i da vas iznervira (ako čujete glasove a nema nikog oko vas…..pa, to ne znam da li je sreća – možda su baš Anđeli rešili da vam se obrate…..a možda biste vi trebali da se obratite stručnim licima).
No, šalu na stranu – ovaj dan donosi dobre mogućnosti, dobra rešenja, veliku inspiraciju i talase optimizma. Pa hajd da zajedno na tim talasima uradimo nešto dobro i za druge i za sebe! Srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3