Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 04.02.2022.

OFICIR – DETE

Vrlo, vrlo interesantan i istovremeno značajan dan je pred nama.

I ne zbog toga što je Merkur rano jutros krenuo direktnim hodom – još ćemo se mi boriti i sa njegovim uticajem, ali i sa posledicama koje je ostavio. No, ono što je još doneo i što će još biti aktuelno u narednom periodu – mnoge nedoumice i preispitivanja koja imamo – jednim delom smo osvestili i objasnili sebi, a pravi zaključci nam tek slede.

Ne, dan je značajan zbog kombinacije Oficir – odgovorno, ozbiljno, stabilno, čvrsto, odlučno i Dete – novo, u začetku, u povoju, rađanje. Pa nam tako sledi dan, ali i period u kojem na primer – otpočinjete vrlo ozbiljnu poslovnu tematiku, stavljate posao na nove temelje, ulazite u značajnu emotivnu priču, u život vam ulazi osoba koja će imati veliki uticaj na vas, rešavate važna životna pitanja, na odgovorniji način se odnosite prema sebi i svom zdravlju, započinjete sa navikama koje će imati pozitivan uticaj na vas, rešavate porodičnu, poslovnu, bračnu, emotivnu tematiku (to što nešto REŠAVAMO ne znači automatski da ćemo ostati recimo u braku ili u vezi – naprotiv, možemo odlučiti da je za nas najbolje da iz toga izađemo)….

Mnogo je simbolike i teško je navesti baš svaki primer, ali nadam se da razumete šta želim da vam kažem –  pogledajte onaj segment svog života kojem je potrebno rešavanje, popravljanje, bavljenje njime – i znaćete šta je vaš zadatak.

Da, namerno kažem šta je VAŠ zadatak, jer karta Oficir traži da počnemo da se BAVIMO onim što nam smeta, žulja, gde se osećamo nestabilno ili loše. Iskreno se nadam da nemate nameru da čekate da vam nešto padne sa neba – već da vam je jasno da VI morate krenuti.

Zbog simbolike karata, itekako je moguće da će početni trenutak, početni momenat i faza biti sa oscilacijama. To je kao kada dete pravi prve, nesigurne korake. Ali, zato je tu Oficir da ukaže kako trebamo funkcionisati – sa puno volje, odgovornosti, nepokolebljivo i istrajno. I rešenja će se nakon te prve, mlitave faze – pokrenuti mnogo jače i stabilnije.

Dan je izuzetno dobar za akciju, ali i za razmišljanja o pravcu kojim ćemo krenuti. Dobar je za to da počnemo na pravi način da slažemo mozaik svog života. I niko ne kaže da će danas sve da vam ide niz dlaku i da bude savršeno – sam ovaj život nije savršen, distrakcije i teškoće su moguće čak i u dobrim danima.

Ja vam od srca želim da ovaj dan bude početak vaših promena i sređivanja bilo čega što je trenutno nesređeno.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3