Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 07.10.2021.

PORUKA – NESREĆA
Osećate li se zaglavljeno? Zaglavljeno u situacijama, okolnostima, odnosima, zaglavljeni u sopstvenim mislima, brigama i strahovima. Zaglavljeni u svakodnevici, u krugu koji vrtite iz dana u dan ne videći svrhu.
Neće još dugo ovako, znate? Nisam vam bez razloga napisala na storiju sinoć – pisaću vam od ponedeljka opet, od ponedeljka kada Saturn krene direktno i Venera iz Strelca uđe u aspekt sa njim, od ponedeljka kada retro Merkur, Mars i Sunce krenu da se razdvajaju u znaku Vage.
A do ponedeljka – tako je kako je. Da se razumemo – ovo što pišem ne znači da vam se do ponedeljka neće desiti ama baš ništa lepo, podsticajno, dobro – ma hoće. Ali to neće moći da nadvlada sveopšti utisak nelagode, zablokiranosti i manjka radosti, neće moći da nadvlada histeričnost okolnosti i ljudi oko nas.
Da ne biste i vi upali u histeriju, impulsivnost a da biste umanjili te negativne osećaje koji postoje unutar vas – krećite se. Vežbajte, čitajte, šetajte izlazite, meditirajte. Družite se. Ne dozvolite da vas drugi uvlače u negativnosti.
Kao što vidite po kartama – reč po reč i bum tras. Rasprave, tenzija. Dalje – nerviranje zbog papirologije, dokumenata, tehnike. Problemi sa uređajima, velikim i malim. Saobraćaj – čuvaj se i obrati pažnju. Ne žuri, jer sa ovakvim kartama postoji mogućnost povreda. Kašnjenja i nerviranja zbog toga. Problemi u zglobovima, mišićima, sa tetivama. Osetljivost respiratornih organa. Sekiracija i brige zbog dece. Međugeneracijski jaz.
A vetar duva, duva, duva…..u jednom trenutku „radi“ protiv nas – duva nam u lice i koči nas, u drugom nam duva u leđa i gura nas napred. O vetre i ti si pošandrcao, odluči se – da li napred ili nazad?
A vi….Da li su te suzne i zamagljene oči zbog osećanja i bolova koje nosite ili vam je samo upala trunčica, nošena dahom neodlučnog vetra?
Budite mi dobro. Srećno
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3